Je bent hier: Home > Thuis > Bye goede voornemens: 5 redenen om er niet aan te beginnen

Bye goede voornemens: 5 redenen om er niet aan te beginnen

Thuis
Bye goede voornemens: 5 redenen om er niet aan te beginnen

Hebben jouw vrienden hun goede voornemens voor 2018 allang op een rijtje? En voel je je bijna verplicht om jouw lege lijstje ook maar te vullen? Stop! Vijf redenen om de dingen gewoon te blijven doen zoals je deed.

Lees ook: Lezersdilemma: ‘Moet ik oudjaar vieren bij zijn vrienden?’

  1. Het is goed zoals het is Waarom moet het elk jaar weer beter of anders? Is ons leven niet gewoon goed zoals het is? Met goede voornemens zeg je eigenlijk dat je niet tevreden bent over je leven. Terwijl het onze meer dan leuk is, al is het niet perfect.
  2. Je voelt je extra slecht als je je goede voornemen niet waarmaakt Mocht het toch niet lukken om die paar kilo af te vallen of die toffe promotie in de wacht te slepen, dan baal je alleen maar. Had je dat voornemen maar niet gehad, dan was er niets aan de hand geweest.
  3. Je houdt je er toch nooit aan Je aan je goede voornemens houden is net als zeggen dat je nóóit meer gaat drinken als je een heftige kater hebt: je houdt het misschien een week vol.
  4. Een betere versie van jezelf worden kan altijd Een nieuw jaar is geen reden om wat beter je best te doen. Dat kan elke maand, elke week, zelfs elke dag!
  5. Voor wie doe je het eigenlijk? Ga je naar de sportschool en eet je gezond omdat je dat écht wilt? Of doe je het zodat je er een foto van kunt maken en op Instagram posten? Kortom: wil je iets beters voor jezelf of een goeie indruk maken op je omgeving?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Shop de leukste items: