Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bye Bye Smartphone! Vanaf nu kan je Tinderen op je televisie!

Bye Bye Smartphone! Vanaf nu kan je Tinderen op je televisie!

Bye Bye Smartphone! Vanaf nu kan je Tinderen op je televisie!

Hoewel het soms leuker is om al dat lekkers zelf even te keuren, zijn er ook momenten dat we onze vriendinnen om hulp vragen. Zou hij bij mij passen? Wat vind je van dat haar? Lijkt hij niet zó hard op Ryan Gosling? Om die gezellige vriendinnenavondjes nog nét dat tikkeltje leuker te maken, komt Apple nu met een gigantische upgrade waardoor jij straks vanop de bank links of rechts kan swipen.

De makers van Tinder promoten de nieuwe ervaring als ‘pret voor het hele gezin’, maar wij staan alvast niet te springen om samen met onze ouders een gepaste partner op Tinder uit te zoeken. De nieuwe ‘full screen’ ervaring geeft je de kans om het allemaal op een hoger niveau te beleven, waarbij je nu als een ware online dater over je televisie kan gaan wrijven.

Saaie familiefeesten

Je kan de nieuwe versie wel enkel downloaden als je een speciaal Apple TV-kastje hebt. Wie zo’n boxje heeft, kan de app zelfs gratis downloaden op zijn televisie. Of het echt de nieuwste hype zal worden, valt nog af te wachten, maar volgens de makers is de upgrade perfect om saaie familiefeesten op te vrolijken. Wij blijven voorlopig alvast enthousiast swipen op onze smartphones.

Lees ook: