Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bye bye regen: haal de zomer in huis met deze vrolijke items!

Bye bye regen: haal de zomer in huis met deze vrolijke items!

Bye bye regen: haal de zomer in huis met deze vrolijke items!

Zomer in Nederland staat helaas niet gelijk aan minstens 25 graden, een knalblauwe lucht en een fel zonnetje. In ons kikkerlandje hebben we te maken met regen, wind, en als we geluk hebben twee warme weken. Maar met deze vrolijke items haal je die zon gewoon in huis. 

Creatief denken
Af en toe een beetje creatief zijn vereist dit typisch Hollandse weer wel, maar door dit als een uitdaging te zien belooft deze zomer toch nog feestelijk en kleurrijk te worden. Want met een aantal vrolijk gekleurde interieur accessoires in huis, doet je woning gelijk al wat meer tropisch aan. Wat dacht je van een knalroze flamingo bijvoorbeeld?

Zomerse sferen
Maar voor buiten kun je ook allerlei dingen doen om toch in zomerse sferen te geraken. Hang een lichtsnoer op, die je iedere avond aan doet – weer of geen weer. En leg de hangmat binnen handbereik, zodat je bij de eerste zonnestralen gelijk met een drankje in de zon kunt gaan liggen.

Prachtige dagen
Je snapt waar we heen willen: ga niet bij de pakken neerzitten door een regendruppel of twee, maar maak er alsnog een prachtige zomer van. De items hieronder kunnen een steentje bijdragen aan een vrolijke en heerlijke zomer. Summer is a state of mind!

 

Lees ook: