Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jaaa: híer kun je (voor de leuk!) trouwjurken passen met je vriendinnen

Jaaa: híer kun je (voor de leuk!) trouwjurken passen met je vriendinnen

Jaaa: híer kun je (voor de leuk!) trouwjurken passen met je vriendinnen

Jezelf in een bruidsjurk hijsen sámen met je allerbeste vriendinnen: stiekem droomt iedere vrouw er van jongs af aan van. Herkenbaar? In Den Haag én Rotterdam kun je deze meisjesdroom sinds kort waarmaken en een onvergetelijk dagje uit beleven.

Lees ook
Dit bedrag geven bruiden gemiddeld uit aan hun trouwjurk

Organiseer je binnenkort een vriendinnendag, maar heb je – los van heerlijk uiteten en de nodige wijntjes nuttigen – nog geen idee wat je die dag wil gaan doen? Maak van je vriendinnengroep een groepje bruiden voor één dag bij het Haagse Brides4fun óf bij Bruidjes & Meer in Rotterdam.

Fun

Net buiten het centrum van Den Haag vind je Brides4fun waar je met een groep tot 10 personen twee uur lang bruidsjurken mag passen. ‘Wij dachten, waarom is een bruidsjurk passen eigenlijk alleen voorbehouden aan een aanstaande bruid? Met je vriendinnen, collega’s, zussen of een uitje met een vrijgezellenfeest. Iedereen mag bij ons in een bruidsjurk! Hoe leuk is dat?’, aldus oprichtster Daniëlle Lelieveld. Mede-initiatiefneemster Ilona Zijlstra: ‘Wij willen graag onderscheidend te werk gaan en al onze bezoekers een flinke dosis fun bezorgen. Dus kom maar op met die bruiden!’

Leuke extraatjes

Voor een bedrag vanaf 25 euro per persoon kun je de bruidsjurken passen. Daarnaast krijg je er een paar leuke extraatjes bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een glas bubbels en een paar zoete snacks? Je gaat overigens niet met lege handen naar huis: naast de gezellige ervaring en herinnering krijg je een afgedrukte fotostrip van jou en je vriendinnen.

Strike a pose

Voor eenzelfde leuke middag kun je terecht bij Bruidjes & Meer, waar jullie jezelf eveneens in de mooiste jurken – aan de rekken bungelen meer dan 50 jurken in alle soorten en maten – kunnen hijsen. Leuk de boel op met accessoires als sluiers, handschoenen, sieraden en meer om vervolgens in vol ornaat te schitteren tijdens een fotoshoot. Dat alles gebeurt uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Datumprikken

Meer informatie en/of reserveren bij Brides4fun in Den Haag? Dat kan hier. Ligt Rotterdam meer in de buurt of op de route? Kijk dan hier voor meer informatie. Veel plezier!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Instagram