Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Britse moeder bedenkt geniale truc om kinderen in toom te houden

Britse moeder bedenkt geniale truc om kinderen in toom te houden

Britse moeder bedenkt geniale truc om kinderen in toom te houden

De aanloop naar de feestdagen kan behoorlijk vermoeiend zijn – en dan doelen we niet eens op de Zwarte Pieten-discussie, het last-minute cadeaus kopen of stress over de perfecte outfit voor het kerstdiner bij je schoonouders. Nee, we hebben het over je kinderen, die drukker dan ooit lijken (zijn!) tijdens deze periode.

Logisch natuurlijk, met de niet aflatende stroom aan zoetigheid en potentiële feestjes in het verschiet. Maar wel vermoeiend! Gelukkig bedacht een Britse moeder uit Eston een briljant trucje om haar kinderen rustig én braaf te houden, waar jij nu ook van kunt profiteren.

Cadeautjes

De 29-jarige Hayley Donaldson, moeder van Riley (6) en Emily (2), bedacht de Santa Cam, een soort veiligheidscamera met rood knipperlichtje. Deze Santa Cam is geen echte camera, maar door het knipperende lampje is het wel makkelijk om je kinderen wijs te maken dat de camera werkt en aanstaat – en dat Sinterklaas (of de Kerstman, of de Tandenfee) ze in de gaten houdt. En dat als ze cadeautjes willen, ze zich maar beter kunnen gedragen en rustig spelen.

Santa Cam met bijpassend briefje gemaakt door Hayley Donaldson, copyright foto: Hayley Donaldson

Hayley wilde het idee eigenlijk voor zichzelf houden, maar ze kreeg zo veel positieve reacties uit haar omgeving dat ze besloot de Santa Cam aan te bieden in een webwinkeltje. Volgens het Algemeen Dagblad kan ze de vraag amper aan.

 

Lees ook:

Bron: Algemeen Dagblad, Daily Mirror