Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Exciting: Netflix dropt een sneak peek van seizoen 2 van Bridgerton

Exciting: Netflix dropt een sneak peek van seizoen 2 van Bridgerton

Exciting: Netflix dropt een sneak peek van seizoen 2 van Bridgerton

In maart werd al bekendgemaakt dat we – gelukkig maar – een tweede seizoen van de hitserie Bridgerton zouden krijgen. Dit tweede seizoen zou gaan over de oudste van de Bridgerton-clan: Anthony. Maar hoe of wat wisten we nog niet precies. Nú weten we dat wel en hebben we zelfs een sneak peek van Netflix gekregen! Does it get any better?

Bridgerton seizoen 2

Waar in het eerste seizoen het vooral over Daphne en Simon ging, gaat het in seizoen 2 van Bridgerton dus vooral over de oudste broer, Anthony Bridgerton. Hij is namelijk ook op zoek naar de liefde, maar dat gaat ‘m niet zo makkelijk af. Netflix liet ons eerder al weten dat actrice Simone Ashley (van Sex Education) te zien zal zijn als Kate – Anthony’s huwelijkskandidaat. Helaas voor hen wordt dat flink gedwarsboomd wordt door Kate’s oudere zus, die Anthony he-le-maal niets vindt. Althans, op het eerste gezicht, want naarmate ze hem beter leert kennen, krijgt ze – of course – gevoelens voor hem.

Sneak peek

En alsof het al niet leuk genoeg is dat we überhaupt een tweede seizoen krijgen, heeft Netflix ons ook nog eens gezegend met een klein voorproefje. Daarnaast kun je ook alvast een grote kring om 21 januari zetten in je agenda – dat is namelijk de dag waarop we voor het eerst weer mogen genieten van nieuwe afleveringen!

Lees ook
Tikkeltje ongemakkelijk: Bridgerton-acteur Regé-Jean Page keek met familie naar seksscènes

Meerdere seizoenen

Bridgerton werd in no time de meest bekeken serie op Netflix. Net als vele andere films en series van de streamingsdienst is Bridgerton gebaseerd op een boekenreeks. Julia Quin schreef wel acht (!) boeken over de vermogende Britse familie. In elk boek kwam er een ander familielid aan bod. Als de seriemakers de boekenreeks volgen kunnen we niet alleen nog heel wat seizoenen verwachten, maar weten we ook al welke personages in iedere reeks centraal staan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Netflix | Beeld: ANP, YouTube