Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yes! ‘Bridgerton’ seizoen 2 gaat over déze ‘love triangle’ en de opnames zijn al begonnen

Yes! ‘Bridgerton’ seizoen 2 gaat over déze ‘love triangle’ en de opnames zijn al begonnen

Yes! ‘Bridgerton’ seizoen 2 gaat over déze ‘love triangle’ en de opnames zijn al begonnen

Tien stomende afleveringen ‘Bridgerton’ sleepten ons de eenzame kerst van 2020 door. De wereld was instant fan van Netflix’ nieuwe kostuumdrama en kon niet wachten op nieuwe afleveringen. Gelukkig werd seizoen twee al snel bevestigd, alleen leek het vanwege de coronacrisis voorlopig nog onmogelijk om de opnames te starten. Vandaag hebben we goed nieuws: de werkzaamheden voor de nieuwe reeks zijn nu echt van start.

Terug in het zadel

Dat laat één van de castleden weten via Instagram.”The boys are back in town“, schrijft acteur Luke Newton (Colin Bridgerton) bij een heerlijke terugblik op zijn Instagram. Ook zien we op diezelfde foto Jonathan Bailey, die zijn oudere broer Anthony speelt in de reeks. Vooral hem staat nog een hoop te wachten. Hij is namelijk het hoofdkarakter in het aankomende seizoen… Spannend!

Waar gaat seizoen 2 over?

Seizoen één van de succesvolle serie volledig om Daphne Bridgerton en haar opbloeiende romance met de knappe hertog Simon Hastings (smelt…). In de tweede reeks is haar oudste broer Anthony dus aan de beurt. De ‘begeerlijke vrijgezel’ besluit in het huwelijksbootje te stappen met Kate Sharma (gespeeld door Sex Education-actrice Simone Ashley). Helaas voor hen wordt dat flink gedwarsboomd wordt door Kate’s oudere zus, die Anthony he-le-maal niets vindt. Althans, op het eerste gezicht, want naarmate ze hem beter leert kennen, krijgt ze – of course – gevoelens voor hem. Dat wordt weer genieten, jongens!

Lees ook
Superscherp: fans van ‘Bridgerton’ ontdekken fouten in massaal bekeken Netflix-hit

Veel seizoenen in het vooruitzicht

Bridgerton werd in no time de meest bekeken serie op Netflix. Net als vele andere films en series van de streamingsdienst is Bridgerton gebaseerd op een boekenreeks. Julia Quin schreef wel acht (!) boeken over de vermogende Britse familie. In elk boek kwam er een ander familielid aan bod. Als de seriemakers de boekenreeks volgen kunnen we niet alleen nog heel wat seizoenen verwachten, maar weten we ook al welke personages in iedere reeks centraal staan. In onderstaand schema zie je wie wanneer aan de beurt is. Duidelijk is dat we gelukkig nog láng niet van deze bingesensatie af zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

bridgerton

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luke Newton (@lukenewtonuk)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Guidinc. Streaminggids (@guidincnl)

Bron: Superguide | Beeld: Still