Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een houten huwelijk: Dit koppel uit ‘MAFS’ is vandaag alweer vijf jaar getrouwd

Een houten huwelijk: Dit koppel uit ‘MAFS’ is vandaag alweer vijf jaar getrouwd

Thuis & wonen
Een houten huwelijk: Dit koppel uit ‘MAFS’ is vandaag alweer vijf jaar getrouwd

Het laatste seizoen van ‘Married at First Sight’ mocht dan niet zo’n succes zijn, dit koppel bewijst maar weer dat de wetenschap werkt. Bram en Patty uit het eerste seizoen zijn vandaag alweer vijf jaar getrouwd.

Bram en Patty vijf jaar getrouwd

Bram deelt op Twitter een plaatje van het moment waarop de twee elkaar vijf jaar geleden voor het eerst zagen. Het is niet gek dat het stel getrouwd bleef na het programma want het geluk spat van de foto af. ‘Wat hebben wij een hoop meegemaakt in die jaren. Mooie dingen, verdrietige moment en als hoogtepunt sinds 13 augustus 2019 ons wondertje Puck.’ Met de woorden ‘Ik houd van jou’ sluit Bram zijn schattige Tweet af.

Chantal en Nikolai

Maar Bram en Patty zijn niet het enige stel die na al die seizoenen gelukkig getrouwd bleven. Ook Chantal en Nikolai, die in seizoen twee door de wetenschap aan elkaar werden verbonden, bleven samen en hebben dit jaar hun dochter Fenne mogen verwelkomen.

De tekst gaat verder onder de video

Baby’s op komst

Al mag het programma niet meer dan twee successen tellen, zijn er toch nog ‘MAFS-baby’s op komst. Vlak na het laatste seizoen kondigde kandidaat Robin aan vader te worden met zijn nieuwe vriendin Kim. ‘Trotse vader in spe, trotse mama in spe. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest”, deelt hij bij een echofilmpje. Ook deelneemster Sanne, die gekoppeld werd aan Thierry, vond de liefde na de opnames al snel bij iemand anders. Wie dat precies is weten we nog steeds niet maar ze verwachten wel begin komend jaar hun eerste kindje. “Wij kunnen niet wachten tot 9 februari”, schrijft ze bij een foto op haar afgeschermde Instagramprofiel.

De tekst gaat verder onder de foto

sanne mafs zwanger

Donderslag bij heldere hemel

Robin werd het afgelopen seizoen van Married at First Sight gekoppeld aan Kimberley. Wat zo prachtig en hoopvol begon, stortte plots als een kaartenhuis in elkaar. Na hun überromantische huwelijksreis naar Curaçao ging het na thuiskomst al na één dag ‘samenwonen’ gruwelijk mis, als donderslag bij heldere hemel. Robin zou “Eigenlijk heb ik je niets meer te vertellen. Het enige wat ik je kwalijk neem, is dat je niet direct eerlijk bent geweest: niet naar jezelf, niet naar de experts en naar mij. Als jij je lijstje van eisen eerder had doorgegeven en meer van jezelf had laten zien, dan hadden we hier nu niet gezeten en had ik de match gekregen die ik had verdiend”, aldus de ietwat verhitte Kimberly. Robin blijft as koeltjes as ever en lijkt zelfs niet helemaal te snappen waarom ze nou ze boos is. “Ik voelde het niet. Ik ben niet verliefd geworden en wens je het beste voor de toekomst.”

Nieuwe vlam

Begin dit jaar zagen we hoe Sanne als een blok viel voor haar kersverse echtgenoot Thierry in ‘Married at First Sight’. Hoewel het avontuur perfect leek te eindigen en de twee getrouwd het programma afronden, werkte het toch niet tussen het stel. Volgens hem wilde Sanne te veel, té snel en werd het hem te heet onder de voeten toen haar kinderwens op tafel kwam. Inmiddels is Thierry sinds een paar weken zelf ook weer gelukkig. Hij deelde eind oktober een foto van zijn nieuwe vlam Romy. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thierry Coree (@thierrycoree)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter | Beeld: Instagram, RTL, still

Shoppen is altijd een goed idee