Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gemist? Aan deze boeren (én boerinnen) kun je nu een brief schrijven

Gemist? Aan deze boeren (én boerinnen) kun je nu een brief schrijven

Thuis & wonen
Gemist? Aan deze boeren (én boerinnen) kun je nu een brief schrijven

Na lang wachten konden we gisteren eindelijk weer ouderwets genieten van ‘Boer zoekt Vrouw’. Zoals altijd worden ook nu weer de vrijgezelle boeren (én boerinnen) aan je voorgesteld. 

Lees ook: Leuk nieuws: ‘Boer zoekt Vrouw’ al heel snel weer

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke boer of boerin, snel schrijven! Want wij kunnen ons voorstellen dat deze leuke vrijgezellen bedolven gaan worden onder de brieven. In onderstaand filmpje stellen ze zich allemaal nog een keer aan je voor. Vanaf september zullen we de vijf boeren en/of boerinnen met de meeste brieven gaan volgen in hun zoektocht naar de liefde.

Twitter

Op Twitter werd enthousiast gereageerd op de eerste aflevering van ‘BzV’ én was er vooral veel lof over de hoeveelheid jonge boeren én het aantal boerinnen.

Verwarring

Maar toch ontstond er ook verwarring. Want hoezo hadden ál die boeren en boerinnen dezelfde hond op hun erf lopen? Veel kijkers kwamen er na een tijdje pas achter dat dit de trouwe viervoeter was van presentatrice Yvon Jaspers. Was misschien ook niet helemaal duidelijk.

Mocht er nu een leuke boer of boerin tussenzitten, dan kun je jouw brief (of e-mail) sturen naar: ‘Boer zoekt Vrouw’, postbus 398, 1115 ZH Amsterdam-Duivendrecht of via de website van Boer zoekt Vrouw.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.Bron: Libelle | Beeld: Linelle Deunk (KRO-NCRV)

Shoppen is altijd een goed idee