Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Noteer maar in je agenda: Boer Zoekt Vrouw komt met een kerstspecial

Noteer maar in je agenda: Boer Zoekt Vrouw komt met een kerstspecial

Thuis & wonen
Noteer maar in je agenda: Boer Zoekt Vrouw komt met een kerstspecial

Ondanks dat het coronavirus voor veel opschudding in tv-land heeft gezorgd, kunnen we met kerst in ieder geval languit op de bonk ploffen voor een speciale kersteditie van Boer Zoekt Vrouw. KRO-NCRV komt op eerste kerstdag namelijk met een kerstspecial over de boeren uit het laatste seizoen.

(Online) boeren uit het laatste seizoen

Voor fans van het razendpopulaire programma Boer Zoekt Vrouw beginnen de feestdagen in december goed. In de speciale kerstspecial zoekt presentatrice Yvon Jaspers de boeren uit het laatste seizoen op en klets ze met hen bij over de liefde. Naast de boeren die we in het programma hebben kunnen volgen, wordt er ook aandacht besteedt aan de vijf boeren die we via de online kanalen konden volgen.

Gepaste maatregelen door het coronavirus

In het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw was er van het coronavirus nog geen sprake. Nu dit wel het geval is worden er uiteraard gepaste maatregelen genomen. “Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel. Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan”, vertelt Yvon.

Lees ook 
#Genieten! Yvon Jaspers komt begin 2021 met internationale spin-off van ‘Boer zoekt Vrouw’

Bewogen jaar

“Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat.” Benieuwd naar hoe het nu met de boeren en hun liefdesleven gaat? Boer zoekt Vrouw Kerstspecial is op vrijdag 25 december om 21.40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: Boer Zoekt Vrouw

Shoppen is altijd een goed idee