Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Na Angela en Wendy óók Ingrid verleden tijd: ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert opnieuw vrijgezel

Na Angela en Wendy óók Ingrid verleden tijd: ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert opnieuw vrijgezel

Na Angela en Wendy óók Ingrid verleden tijd: ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert opnieuw vrijgezel

Het liefdesleven van Geert heeft een paar turbulente maanden gekend. Waar hij in ‘Boer zoekt Vrouw’ eerst zijn pijlen gericht leek te hebben op Vera, was Angela uiteindelijk degene met wie hij op citytrip ging. Dat liep helaas op niets uit, maar al gauw vond de akkerbouwer de liefde bij ene Wendy. Ook die romance duurde niet lang. Toch bleef hij niet lang single: Ingrid had wél de ‘wow-factor’ volgens de Brabantse boer. Al blijkt nu óók dat vlammetje alweer gedoofd te zijn.

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert vrijgezel

Na Boer zoekt Vrouw wist Geert toch het liefdesgeluk te vinden, maar helaas was dat maar van korte duur. Ingrid laat via Instagram weten dat de liefde bekoeld is. “De reünie! Hartstikke gezellig saampjes!”, schrijft de blondine bij een foto van haar een de akkerbouwer. “Na bekendmaking en veel shit over ons/mij heen te krijgen… zegt hij nu: ‘Ik wil ff niets nu…’ Helaas is het bij een kusje gebleven… einde verhaal…”

Doorgaan

Meerdere volgers laten weten het ontzettend jammer te vinden voor de twee. “Klopt, we hebben het gezellig gehad. Hij is een gezellige man. Maar niet om te binden helaas”, reageert Ingrid daarop. “En nu?”, vraagt iemand zich af, waarna de blondine laat weten: “Doorgaan met ons leven.”

Nieuwe liefde

In een gesprek met KRO-NCRV vertelde boer Geert zo’n twee weken geleden dat hij opnieuw het liefdesgeluk had gevonden. “Met Wendy is het alweer uit”, aldus de Brabander. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.” Een paar dagen later dook Ingrid, die als teammanager werkt in het UMC Utrecht, op aan de zijde van Geert – op het Instagramaccount van boerin Annemiek.

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’-Geert én nieuwe liefde Ingrid doen boekje open over ontmoeting én relatie

Samen in de schijnwerpers

Een week later verscheen het kersverse koppel voor de camera’s van Shownieuws om te vertellen over hun relatie en de eerste ontmoeting. “Ik heb hem elf weken gevolgd. Na de laatste aflevering dacht ik: ik stuur hem een appje, dat ik hem leuk vind. Ik ben er blij mee!”, zei de blondine in het entertainmentprogramma. Ingrid noemde haar nieuwe vriend “een heel leuke, gezellige en intelligente man”. “Nu is het elkaar ontdekken: het is allemaal nog heel pril.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: KRO NCRV, Instagram