Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zó ziet Ingrid er dus uit: deze vrouw heeft het hart veroverd van ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Zó ziet Ingrid er dus uit: deze vrouw heeft het hart veroverd van ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Zó ziet Ingrid er dus uit: deze vrouw heeft het hart veroverd van ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Na een mislukt avontuur met deelnemer Angela en een kortstondige romance met ene Wendy, is ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert tot over zijn oren verliefd op Ingrid. De dame in kwestie wilde hij eerst uit de media houden, maar daar is hij tóch op teruggekomen. De akkerbouwer en zijn nieuwe vlam maken hun debuut op sociale media.

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en Ingrid

Boerin Annemiek deed afgelopen weekend een ‘Tour de Boer’, waarbij ze langsging bij de boeren die afgelopen seizoen meededen aan Boer zoekt Vrouw. Ze reisde af naar de boerderij van Geert Jan, waar ook Geert aanschoof… mét zijn nieuwe vriendin. De boer is als een blok gevallen voor de blonde Ingrid, die als teammanager werkt in het UMC Utrecht.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tour de Boer bij boer Geert-Jan ??? @boergeertjan @mooren.geert #paarden #boergeertjan #gezelligheid #tourdeboer

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Nieuwe liefde boer Geert

In een gesprek met KRO-NCRV vertelde boer Geert vorige week dat hij opnieuw het liefdesgeluk had gevonden. “Met Wendy is het alweer uit”, aldus de Brabander. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.”

Lees ook
Angela voelt zich voorgelogen door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert: ‘Wees dan gewoon een kerel’

Familiedrama boer Geert

Hoewel het boer Geert momenteel voor de wind gaat, ging hij een jaar geleden door een extreem zware periode. Zijn verjaardag werd toen namelijk gekenmerkt door een hartverscheurend familiedrama.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Boer Geert heeft zijn ‘wauwie’ gevonden! Lees het interview via #linkinbio #bzv #boerzoektvrouw #boergeert #wauwie #wauwfactor

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram