Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Als dat maar goed gaat: eerste scheurtjes in relatie ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en Angela

Als dat maar goed gaat: eerste scheurtjes in relatie ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en Angela

Als dat maar goed gaat: eerste scheurtjes in relatie ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en Angela

Het leek zo goed te gaan tussen Angela en boer Geert. Sterker nog, de blondine kondigde vorige week aan dat er zelfs gezoend was. Toch worden de eerste barstjes binnen de relatie van het ‘Boer zoekt Vrouw’-koppel nú al zichtbaar.

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en Angela

In de uitzending van aankomende zondag is te zien hoe boer Geert en Angela op een romantische citytrip mogen. Toch begint de blondine steeds meer te twijfelen. “Misschien houdt hij gewoon wel een stukje gereserveerdheid over zich”, zegt ze erover. “Je bent nu eindelijk met zijn tweeën. Dus nu kun je dat gewoon laten zien, lijkt me.”

Geen beweging

Dat er geen vaart in zit, frustreert Angela. “Je komt ook niet binnen”, stelt ze. “Hij is eigenlijk vanaf de speeddate tot nu exact hetzelfde. Er zit geen beweging in.” Of daar verandering in komt, is nog maar de vraag. Maar één ding is zeker: de klik met haar dochters was er in ieder geval wel. Boer zoekt Vrouw-Geert schoof aan tafel alsof het nooit anders was geweest.

Lees ook
Is dit het bewijs dat ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou ondanks de afstand een setje zijn?

Familiedrama boer Geert

Voor zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw ging Geert door een intens zware periode. Zijn verjaardag werd vorig jaar namelijk gekenmerkt door een hartverscheurend familiedrama. De akkerbouwer kreeg toen een dubbele klap te verwerken, zo vertelde zijn buurman erover in Story. Volgens de bron overleed zijn vader volkomen onverwacht, kort voor de 51e verjaardag van de Boer zoekt Vrouw-deelnemer. “Dat kon zijn moeder niet aan”, aldus de buurman in het entertainmentblad. “Je moet bedenken dat die mensen van een andere generatie waren. Die hebben meer dan vijftig jaar alles samen gedaan, en altijd op elkaar gesteund en vertrouwd. Geert zag natuurlijk wel hoe hard de klap van het overlijden van zijn vader bij zijn moeder aankwam, maar hij had het idee dat ze nog wel zou bijtrekken.” Helaas mocht het niet baten. De buurman denkt dan ook dat de pijn haar gewoonweg te veel werd. “Zij is binnen twee weken ook overleden, echt aan verdriet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zondag stelt boer Geert zijn dames voor aan zijn vrienden. Hoe zal dat gaan? #bzv #boerzoektvrouw #boerGeert / ? @linelledeunk

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram