Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tóch geluk in de liefde: ‘Boer zoekt Vrouw’-Elise heeft een nieuwe vriend (en dít is de gelukkige)

Tóch geluk in de liefde: ‘Boer zoekt Vrouw’-Elise heeft een nieuwe vriend (en dít is de gelukkige)

Tóch geluk in de liefde: ‘Boer zoekt Vrouw’-Elise heeft een nieuwe vriend (en dít is de gelukkige)

Dat ze naar huis werd gestuurd door Bastiaan in ‘Boer zoekt Vrouw’, was Elise niet in de koude kleren gaan zitten. Vlak na de uitzending van afgelopen zondag liet ze weten dat het een behoorlijke klap voor haar was en ze na het mislukte avontuur in een gat viel. Gelukkig komt na regen zonneschijn: Cupido heeft inmiddels wél raak geschoten.

‘Boer zoekt Vrouw’-Elise verliefd

Na de mislukte poging in Boer zoekt Vrouw heeft Elise toch het liefdesgeluk gevonden, zo vertelt de blondine in het radioprogramma van Gijs Staverman. “Ik heb een topvent. Hij heet Jonathan”, zegt ze erover in Gijs 2.0. Ook wordt duidelijk dat ze dit keer niet is gevallen voor de charmes van een boer. “Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niks te klagen.”

Oude bekende

Grappig detail: de twee kennen elkaar al heen lang. Ze zaten allebei op dezelfde middelbare school. Onlangs sprong de vonk over. “Ik heb hem in de stad eigenlijk weer ontmoet.”

Dit is ‘m dan

Naar alle waarschijnlijkheid is het volgens Ditjes & Datjes Jonathan Trujillo die het hart van Elise veroverd heeft. Hij staat ook op de foto die de blondine heeft gedeeld over haar Boer zoekt Vrouw-avontuur.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En dit was het dan. Vol goede moed dook ik in het diepe.. Wat heb ik veel meegemaakt en geleerd in dit hele Boer zoekt vrouw avontuur.. En ik kan zeggen dat ik dit voor geen goud had willen missen! Ga met 100% voor wat je wilt, heb ongeremd lief vol overgave. Bij twijfel, DOEN! Heb lef en ga maar op je bek. Wees ALTIJD trouw aan jezelf, ook al staat er bijna 24/7 een camera op je mik. Schaam je niet voor verdriet, maar laat zien wat je raakt. Wees open, eerlijk en oprecht. Weet dat alles gebeurt met een reden en uiteindelijk het juiste op je pad zal komen. Oordeel niet, als je niet het hele verhaal kent.. (!!) Ik ben geraakt door negatieve woorden op social media, ik ben uitgescholden en voor allerlei kwade dingen uitgemaakt. Maar dat is allemaal oké. Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden. Zolang ik zelf maar weet wat mijn intentie is en besef dat ik misschien hele flauwe humor heb, maar het nooit mijn bedoeling is om iemand te kwetsen! En wat ben ik overladen met liefde. Het raakt me enorm, hoe mijn omgeving heeft meegeleefd in het hele avontuur.. Wat voel ik me vreselijk verwend met lieve familie, vriendinnen, collega’s en andere bekenden. Dat ze mij zeiden ‘Het was je zo gegund’. Dat ze mijn vangnet waren als ik de negatieve dingen op social media even niet meer aankon. Dat ze mij onvoorwaardelijk steunen en er ALTIJD voor mij zijn. Ook mensen die mij niet persoonlijk kenden, namen de moeite een berichtje te sturen en me een hart onder de riem te steken, ook voor jullie, bedankt!! Het was een enorm intense periode, ook om alles geheim te moeten houden, terwijl de hele rollercoaster in oktober 2019 al is begonnen! Ik heb geleerd op een trekker te rijden, heb van dichtbij meegemaakt wat een ‘oogstdag’ inhoud, heb nóg meer respect gekregen voor al die hardwerkende boeren, ik heb in de STORY en in de krant gestaan, en bovendien heb ik er dankzij bzv nieuwe vriendinnen bij gekregen … Toch een paar to do’s afvinken van mijn bucketlist? *tekst gaat verder in opmerkingen ?

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker) op

Opluchting

De aflevering waarin Elise werd afgewezen was zondag te zien. Ze is blij dat deze nu eindelijk is uitgezonden. “Het was de laatste aflevering voor mij en daarna was het opluchting. Je hebt maanden onder een steen geleefd, maar nu weet de wereld hoe het zit.”

Lees ook
Elise in gat na afwijzing Bastaan in ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik had het gevoel dat dit hem zou kunnen zijn’

Bastiaan en Milou

In Boer zoekt Vrouw koos Bastiaan – tot verbazing van alle kijkers thuis – uiteindelijk voor Milou. Eén minpunt voor de boer: ze woont in Duitsland. Iets waar Bastiaan nou niet op zat te wachten, zo’n relatie op afstand. Toch liet hij zich er niet door weerhouden. Volgende week gaan de twee op vakantie, en weten we of ze nu wel of niet een match made in heaven zijn. To be continued

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Ditjes & Datjes | Beeld: KRO NCRV, Instagram