Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Boerenbeschuit met muisjes! ‘BzV’-Steffi en Roel in verwachting van eerste kindje (én verklappen geslacht)

Boerenbeschuit met muisjes! ‘BzV’-Steffi en Roel in verwachting van eerste kindje (én verklappen geslacht)

Thuis & wonen
Boerenbeschuit met muisjes! ‘BzV’-Steffi en Roel in verwachting van eerste kindje (én verklappen geslacht)

Boerin Steffi en haar geliefde Roel, bekend van ‘Boer zoekt Vrouw’, weten op deze grijze herfstdag prachtig nieuws te melden: de twee zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat laat het stel weten op de website van het programma én met een echofoto.

‘BzV’-Steffi zwanger

Steffi en Roel kunnen hun geluk niet op en alles gaat dan ook heel goed. Daarbij verklappen de twee ook al meteen wat het wordt. Het BzV-koppel verwacht een… meisje! De twintigwekenecho is inmiddels achter de rug en daar viel meteen iets opmerkelijks op. Het kindje heeft namelijk bovengemiddeld lange benen. “Maar als je ons ziet, is dat natuurlijk niet gek”, stellen de ouders in spe.

Kotsmisselijk

Toch is de zwangerschap niet alleen maar rooskleurig verlopen. “Ik was echt kotsmisselijk in het begin”, aldus Steffi. “Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn dus ik heb het er graag voor over.” Nu zijn alle klachten inmiddels gelukkig over. En een naam voor de kleine? Die weten ze ook al, vertelt de boerin grappend. “De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten. Zonder het programma was ze er niet geweest. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit.”

De tekst gaat verder onder de post.

Steffi en Roel

In de zomer van 2019 vierden BZV’s Steffi en Roel hun éénjarige jubileum en lieten ze weten nog altijd stapelverliefd te zijn op elkaar. “Het is alleen maar leuker geworden”, aldus de boerin destijds. “Zonder Boer zoekt Vrouw was ik de rest van m’n leven alleen gebleven, dan was de muur die ik om mezelf heen had gebouwd alleen maar groter geworden.” Roel vult aan: “Ik ben heel gelukkig met dit meisje.”

Lees ook
Wedding bells! Dít ‘Boer zoekt Vrouw’-koppel stapt in het huwelijksbootje

Samenwonen in Boekel

In diezelfde periode liet het stel weten klaar te zijn voor een volgende stap in hun relatie, namelijk: samenwonen. Zo gezegd, zo gedaan. “Ik heb een huis in Boekel gekocht en Steffi komt bij me wonen!”, vertelde de enthousiaste Roel in juli vorig jaar aan Metronieuws. Het stel liet destijds weten er in november in te kunnen. “Het is een hoekhuis iets verderop, aan het weiland, zodat ze hier nog het boerengevoel heeft.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Babynieuws! Boerin Steffi en Roel verwachten hun eerste kindje. 👶❤️ #linkinbio #baby #boerzoektvrouw #bzv #boerinsteffi @verhagensteffi

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee