Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het was weer genieten: ‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers gunnen déze boer toch een logeerweek

Het was weer genieten: ‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers gunnen déze boer toch een logeerweek

Thuis & wonen
Het was weer genieten: ‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers gunnen déze boer toch een logeerweek

De zondagavond was gisteren weer ouderwets gezellig dankzij de langverwachte terugkeer van ‘Boer zoekt Vrouw’. Want wat wil je nog meer op een stormachtige dag dan Yvon Jaspers die brieven gaat uitdelen (tenzij je Carnaval viert natuurlijk)? Toch was er een boer in ‘BzV’ die de kijkers óók nog een logeerweek gunden.

Maar liefst 1.100 brieven zijn er dit jaar verstuurd en dat is niet mis. Als allereerst vertrok Yvon naar Geert. Wel 79 vrouwen schreven naar de Brabantse boer. Maar echt brieven lezen, nah, dat leek hij niet te doen. Beetje plaatjes kijken en selecteren gaat ook prima. De jonge Bastiaan kreeg het wat drukker: hij mag 167 potentiële kandidaten doorspitten. Johan kreeg helaas niet genoeg brieven om te komen logeren, maar volgens kijkers is dat eigenlijk stiekem de beste positie.

Boer zoekt Vrouw

Yvon reist door naar de 52-jarige melkveehouder Frans. Hoewel hij ook niet ‘door mag naar de volgende ronde’, heeft de presentatrice wel ander verrassend nieuws voor hem. Alle 37 mannen die geschreven hebben staan ineens in zijn woonkamer, wat best even schrikken is. En dan de klapper van de avond: Annemiek. Maar zoals Yvon ook al zei: “Hoe blij ben je met zoveel brieven (633 om precies te zijn), en heel veel moeite met lezen?” Gelukkig zijn daar haar vriendinnen om te helpen. Ook boer John heeft 24 vrouwen die met hem op date willen, maar Yvon besluit eerst even een verse maaltijd op tafel te zetten. Want ja, het fornuis wordt maar één keer in de maand gebruikt.

Stempelkussen

Jaspers gaat eerst nog even kijken bij de rammen van boer Jan. Kijkers hebben maar één vraag: weten ze zeker dat het stempelkussen op het schaap zat? De boer had eigenlijk liever niet de hele shebang gehad, maar hij heeft pech. Speeddaten en een logeerweek zitten er met 53 brieven zeker wel in. Ronald vertelt openhartig dat hij van zichzelf weet dat hij niet de knapte is. Kunnen we hem even een hele dikke knuffel geven?

Frietkar

Geert Jan verkoopt friet in zijn eigen kar en dat zijn natuurlijk pluspunten. En eh, snapt de boer dat hij niet met Yvon verder mag? In ieder geval weet hij duidelijk wat hij wil. Mieke en haar opvallende bril mogen mee naar de logeerweek, dat is meteen al duidelijk.

Lees ook
Bloemenboer Jaap uit ‘Boer zoekt Vrouw’ vindt éindelijk de liefde

Logeerweek

Maar dan de boer in Boer zoekt Vrouw die stiekem bij iedereen favoriet was: boer Willem. Hij kreeg ‘maar’ zes brieven, maar vond dat ook hartstikke mooi. En helemaal geweldig, wel vijf van hen zaten in een café verderop. Kijkers zijn het er dan ook roerend over eens: zij willen dat er een uitzondering voor Willem gemaakt wordt. Want hoe leuk zou het zijn om hem te volgen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: KRO NCRV

Shoppen is altijd een goed idee