Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tóch een goede afloop: niet één maar twee ‘Boer zoekt Vrouw’-stellen nog samen

Tóch een goede afloop: niet één maar twee ‘Boer zoekt Vrouw’-stellen nog samen

Tóch een goede afloop: niet één maar twee ‘Boer zoekt Vrouw’-stellen nog samen

Zondagavond kregen fans van ‘Boer zoekt Vrouw’ eindelijk het verlossende antwoord op die ene brandende vraag: zijn er nog stellen samen? Tijdens de citytrips leken bijna alle matches de handdoek in de ring te gooien en na die bewuste uitzending hadden kijkers dan ook niet veel vertrouwen in een goede afloop. Het tegendeel bleek echter waar: in de reünie-aflevering was te zien dat de liefde tóch was opgebloeid bij een aantal boeren.

Boer zoekt Vrouw

Voor alle fans die bang waren dat het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw zou eindigen in een drama zónder liefde, bleek er in de reünie-aflevering goed nieuws te zijn. Met niet één maar twee verliefde matches is ook de nieuwste reeks weer succesvol geweest.

Bastiaan en Milou

De aantrekkingskracht tussen Bastiaan en Milou spatte tijdens de citytrip van het scherm af. Toch hielden de kijkers een naar gevoel over van de discussie over de afstand tussen Frankfurt en Zeeland, ondanks de tekenen dat ze nog samen zouden zijn. Maar liefde overwint alles, want tijdens de reünie-aflevering was het stel nog altijd bij elkaar en schoven ze hand in hand aan bij Yvon. Hoewel Milou zich nog niet helemaal thuisvoelt in Zeeland is ze wél overtuigd van de liefde tussen haar en de witlofboer. “Als ze mij nu een mes op de keel zetten, dan kies ik toch wel echt voor jou.”

Jan en Nienke

Jan en Nienke leken elkaar tijdens de citytrip helemaal gevonden te hebben, maar bij Nienke sloeg aan het eind van de mini-vakantie toch de twijfel toe. Die twijfel leek al snel weer weggeëbd, want de twee zijn dolgelukkig met elkaar. “Toen we uiteindelijk weer terug waren, ging het vanaf dag één weer goed”, vertelde Jan in de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw. Nienke: “Wij zeggen ook wel eens dat het als voorbestemd voelt, en dat klopt gewoon.” De brunette is inmiddels regelmatig aanwezig op de boerderij van Jan en het stel denkt er zelfs aan om samen te gaan wonen.

De andere boeren

De andere kandidaten van het afgelopen Boer zoekt Vrouw-seizoen waren helaas iets minder succesvol. Boerin Annemiek had het zwaar met haar deelname aan het programma. Zij kwam er vooral achter dat ze eerst nog op zoek is naar zichzelf voordat ze aan de liefde begint. Nuchtere boer Geert heeft na de breuk met Angela contact met een nieuwe vlam genaamd ‘Wendy’. Tussen Geert Jan en Karine was de boel geëscaleerd. Karine trok de stekker eruit, omdat GJ nog app-contact had met Jacqueline. Toch is het met Jacqueline ook niet opgebloeid tot liefde en daarom zoekt de goedlachse paardenboer met goede moed verder naar een nieuwe liefde.

Lees ook
Tóch nog een match? ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek geeft verlossende antwoord

Boer Willem

Er was toch echt één boer die de show stal tijdens de reünie-aflevering van Boer zoekt Vrouw. Hoewel hij niet genoeg brieven had gekregen om aan het seizoen mee te doen, ging hij wel op date met vijf van de zes brievenschrijfsters. Twee meiden sprongen er echt uit voor Willem. “Eentje hield ermee op, de ander maakte het uit”, vertelde hij. Gelukkig nam Rineke, het meisje dat het uitmaakte, na een tijdje toch weer contact op. En daarom was ook Rineke in de uitzending aanwezig. Wanneer Yvon hen vraagt of het ‘aan’ is, antwoorden ze beide stellig: “Ja.” Willem: “Ik vroeg of ze verkering met me wilde. En toen zei ze ja. Ik snap nog steeds niet waarom.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ Hier doen we het voor! ❤️ #liefde #bzv #boerzoektvrouw #boerjan #nienke ##dereünie #laatsteaflevering

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toch een toekomst in Zeeland? Je ziet het vanavond! ? #bzv #boerzoektvrouw #boerbastiaan #milou #dereünie

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: KRO NCRV