Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sprookje tussen ‘BzV’-Jan en Nienke tóch voorbij: uitspraak over kinderwens legt keiharde waarheid bloot

Sprookje tussen ‘BzV’-Jan en Nienke tóch voorbij: uitspraak over kinderwens legt keiharde waarheid bloot

Sprookje tussen ‘BzV’-Jan en Nienke tóch voorbij: uitspraak over kinderwens legt keiharde waarheid bloot

Dankzij ‘Boer zoekt Vrouw’ vond Jan de liefde bij niemand minder dan Nienke. Al vanaf het eerste moment viel hij voor haar charmes en het leek dan ook dikke mik te zijn tussen de twee. Helaas kent het sprookje geen gelukkig einde, want nu blijkt dat de relatie tussen de zorgboer en zijn vriendin stukgelopen is – óndanks dat hij dit laatst nog ontkende.

‘Boer zoekt Vrouw’-Jan en Nienke uit elkaar

Ongeveer een maand geleden ging het hardnekkige gerucht dat de liefde tussen Boer zoekt Vrouw-Jan en ‘zijn’ Nienke voorbij zou zijn. Hoewel de beste man toen niet te diep in wilde gaan op de roddel, benadrukte hij één ding: de verhalen klopten niet en de twee zouden gewoon nog samen zijn. Toch blijkt dat nu toch het geval te zijn.

Kinderwens

Dat hun ideeën over de toekomst te verschillend zijn, heeft hun relatie de kop gekost. Waar Jan eerder aangaf zeker nog open te staan voor meer kinderen, blijkt het daar uiteindelijk toch op te zijn stukgelopen. “Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben”, legt de zorgboer uit aan KRO NCRV. “Ik gun dit Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan.”

Stroever

Ook Nienke geeft tekst en uitleg. “Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij. Maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever. Ik hoopte dat een weekendje weg ons dichter bij elkaar zou brengen. Maar na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken.”

Lees ook
‘Broer’ Zoekt Vrouw? Yvon Jaspers koppelt afvaller van boer Jan aan eigen familielid

Geen ruzie

De boer heeft al vier kinderen uit een eerdere relatie. Zo’n drie jaar geleden gingen hij en zijn ex-vrouw na een huwelijk van tien jaar uit elkaar. Hoewel hij in het verleden een sterilisatie had ondergaan, wilde hij deze ingreep zeker ongedaan maken voor zijn grote liefde. Daar komt hij nu op terug, maar dat betekent niet dat Jan en Nienke met ruzie een punt achter hun relatie hebben gezet. De brunette verklaart: “We gaan met liefde uit elkaar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Verdrietig nieuws. Boer Jan en Nienke zijn uit elkaar. Geef een hartje voor steun. ❤️ #linkinbio #boerzoektvrouw #bzv #boerjan #nienke #liefde #breakup

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram