Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Elise in gat na afwijzing Bastaan in ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik had het gevoel dat dit hem zou kunnen zijn’

Elise in gat na afwijzing Bastaan in ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik had het gevoel dat dit hem zou kunnen zijn’

Elise in gat na afwijzing Bastaan in ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘Ik had het gevoel dat dit hem zou kunnen zijn’

Vurig had Elise gehoopt dat Bastiaan voor haar zou kiezen in ‘Boer zoekt Vrouw’. De teleurstelling was dan ook groot toen de boer voor haar concurrente Milou koos, net als bij fans van het programma. “In het begin had ik gewoon best wel het gevoel dat dit hem weleens zou kunnen zijn.”

‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Elise

Op papier lijken Bastiaan en Elise een uitstekende match. Ze zijn dol op het buitenleven en wonen allebei in Zeeland. Kat in het bakkie, dacht Elise. Al helemaal omdat Milou sinds een paar jaar in het Duitse Frankfurt woont en de boer benadrukte dat hij niet zit te wachten op een langeafstandsrelatie.

Grote klap

Het liep anders. Bastiaan is tóch gevallen voor de charmes van Milou en stuurde Elise naar huis. Een grote klap voor de Zeeuwse. “De uitkomst is niet wat je hebt gehoopt”, zegt ze op de website van Boer zoekt Vrouw. “In het begin had ik gewoon best wel het gevoel dat dit hem weleens zou kunnen zijn. Dat ik heb te bieden heb waar hij naar op zoek is en andersom.” Na de afwijzing stapte de Zeeuwse op haar fiets, om vervolgens langs te gaan bij haar broer voor de nodige steun. “Dan word je zo lief opgevangen door de mensen om je heen.”

Lees ook
Fans ‘Boer zoekt Vrouw’ verbazen zich over onverwachte keuze: ‘Hij gaat spijt krijgen’

Mislukt liefdesavontuur

Elise geeft toe dat ze in een gat viel na het mislukte liefdesavontuur. “Je hebt in een bubbel geleefd”, verklaart ze. “Dat je vooral met hem bezig bent geweest en wat het misschien zou kunnen worden.” Ondanks de teleurstelling, heeft ze geen spijt. “Als zijn hart zegt dat hij voor Milou moet kiezen, dan moet hij dat ook gewoon doen en het een kans gaan geven.” De Zeeuwse geeft de hoop in de liefde niet op. “Er is vast wel iemand die bij mij past en die wél voor mij gaat kiezen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV