Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is dit het bewijs dat ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou ondanks de afstand een setje zijn?

Is dit het bewijs dat ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou ondanks de afstand een setje zijn?

Is dit het bewijs dat ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou ondanks de afstand een setje zijn?

Bastiaan volgde afgelopen zondag in ‘Boer zoekt Vrouw’ zijn hart en koos voor Milou, óndanks de grote afstand. Dit tot verbazing van veel kijkers: hij wilde toch niet meer een vriendin zo ver van huis? Of de liefde alles kan overwinnen is nog de vraag, maar de boer lijkt al het een en ander te verklappen over zijn relatiestatus.

‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan

Bastiaan maakte namelijk zijn debuut op Instagram. Daarop plaatst hij een foto van zijn land en daarbij de alleszeggende omschrijving “suikerbieten”. Ook zien we regelmatig zijn hond voorbijkomen of de boer poseert voor de verandering samen met zijn viervoeter. Nu is dat op zich niet zo interessant, maar wél opvallend is wie de boer allemaal toelaat op zijn account.

Dikke mik

De casanova volgt namelijk maar een handjevol mensen, waaronder Madeleen en Elise (die inmiddels een nieuwe liefde heeft), maar ook Milou. Mocht het niks geworden zijn, zou het best wel pijnlijk zijn om je ex te blijven volgen, toch? Al is er ook een grote kans dat het puur is om ons op het foute been te zetten, aangezien hij de andere twee dames ook nog volgt.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Suikerbieten

Een bericht gedeeld door Boer Bastiaan (@boer_bastiaan) op

Hartstikke prima

Al de kandidaten moeten namelijk hun lippen stijf op elkaar houden over het verloop van het programma tot de laatste aflevering. Milou laat wel los op haar eigen account: “Op de vraag of het iets is geworden met Bastiaan kan ik niks zeggen, daarvoor moeten jullie Boer zoekt Vrouw blijven kijken de komende weken. Maar hoe dan ook gaat het hartstikke prima met me.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Hartverscheurend: buurman doet uit de doeken over familiedrama ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Citytrip

Hoewel de twee hoteldebotel de lijken, zagen we in de teaser toch al weer wat barstjes ontstaan in de prille liefde van Bastiaan en Milou. De boer begint namelijk in het bubbelbad wederom over de afstand en dat hij dat echt niet ziet zitten. Als dat maar goed gaat…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De citytrips! Zondag gaan de boeren met hun dates op citytrip. Romantiek gegarandeerd. ? #bzv #boerzoektvrouw #boerbastiaan #milou #citytrip #lapland

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV