Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heeft ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek haar prins op het witte paard gevonden? ‘Hij is heel grappig’

Heeft ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek haar prins op het witte paard gevonden? ‘Hij is heel grappig’

Heeft ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek haar prins op het witte paard gevonden? ‘Hij is heel grappig’

Boerin Annemiek hoopt na ‘Boer zoekt Vrouw’ – of man in haar geval – meer geluk te hebben in de liefde. De knappe boerin slaagde er niet in een partner aan de haak te slaan tijdens het programma. Maar heeft ze inmiddels tóch haar droompartner gevonden?

Volop aandacht voor ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek

Gelukkig is er aan aandacht geen gebrek. De mailbox van Annemiek puilt uit, maar aan lezen is ze nog niet toegekomen. “Ik ben natuurlijk heel erg dyslectisch, dus ik lees heel erg langzaam. Ik geloof dat ik er nog iets van tachtig, negentig in mijn mailbox heb zitten. Dat is echt bizar.”

Geen blind date

De boerin verklapt dat er al een leuk contact uit is voorgekomen. Ze heeft een man ontmoet die grappig is, zo vertelt ze zelf. Maar aan daten moet ze nog niet denken “Ik ben nu eerst contact aan het leggen. Maar heb nog niets gepland, want ik had het te druk. Ik denk dat ik nu eerst gewoon maar eens contacten maak. Een gesprekje en dan eens kijken of ik op date wil. Niet direct een date afspreken. Want dat blind daten was niet echt mijn ding. Zoals iedereen wel gezien heeft.”

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’Annemiek weer aan het daten: lukt het deze man wél om haar hart te veroveren?

Man uit Groningen

Onlangs vertelde Annemiek al in Dagblad van het Noorden dat de teleurstelling er flink inhakte na het mislukte Boer zoekt Vrouw-avontuur. “Ik heb nog nooit zo’n eenzame kerst gehad”, aldus de brunette. Daarbij zei ze genoeg dateverzoeken te krijgen, waarvan eentje haar aandacht wist te trekken. Annemiek biechtte destijds op contact te hebben met een man uit Groningen. “Een leuke vent om te zien, volgens de foto.” In levende lijve hadden de twee elkaar nog niet kunnen ontmoeten. “We hebben nu de coronacrisis, een lastige tijd om te daten. Dus moeten we nog even kijken hoe we dat gaan doen.” Of het om dezelfde man gaat, is niet duidelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram