Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een cadeautje tijdens de lockdown: ‘Boer zoekt Vrouw’ gaat langer door!

Een cadeautje tijdens de lockdown: ‘Boer zoekt Vrouw’ gaat langer door!

Een cadeautje tijdens de lockdown: ‘Boer zoekt Vrouw’ gaat langer door!

Goed nieuws voor de fans van ‘Boer zoekt Vrouw’. De reünieaflevering, waarin presentatrice Yvon Jaspers weer samenkomt met alle deelnemende boeren van het huidige seizoen, gaat ondanks de coronamaatregelen door! De uitzending is onlangs opgenomen.

Eén op één’tjes

In tegenstelling tot in eerdere afleveringen gaan de boeren los van elkaar in gesprek met Jaspers, bevestigt KRO-NCRV donderdag in gesprek met NU.nl. Waar Jaspers normaliter ook met alle boeren samen te zien is, zijn de gesprekken nu apart van elkaar opgenomen. Hierbij zijn de maatregelen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) uiteraard strikt opgevolgd.

Tien boeren in beeld

De betreffende aflevering wordt op zondag 10 mei uitgezonden. Daarin zijn boeren Geert, Bastiaan, Annemiek, Geert Jan en Jan te zien, evenals de vijf boeren die niet genoeg brieven kregen om gevolgd te worden in de reguliere tv-uitzendingen. De laatste reguliere aflevering van Boer zoekt Vrouw is te zien op 3 mei. Deze is nog opgenomen voordat de coronacrisis uitbrak.

Lees ook
Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ geschokt door dubbele exit: ‘Je kunt het ook een kans geven’

Bijkletsen aan de keukentafel

Vanaf zondag 17 mei zal Yvon Jaspers óók vier weken te lang zijn in special-afleveringen, waarin ze op bezoek gaat bij oud-deelnemers. Samen kijken zij terug op hun deelname en spreken ze over hun huidige leven. “Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd”, vertelt ze. “De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: iStock