Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Boer Tom doet boekje open over deelname aan Boer Zoekt Vrouw

Boer Tom doet boekje open over deelname aan Boer Zoekt Vrouw

Boer Tom doet boekje open over deelname aan Boer Zoekt Vrouw

Meedoen aan een datingprogramma op televisie is niet een en al rozengeur en maneschijn. Zo blijkt uit een interview met Boer Zoekt Vrouw deelnemer Tom Groot. Hij vertelt dat hij door alle media-aandacht paranoïde werd.

Bezienswaardigheid
‘Het is zo’n heftige tijd geweest. Ik wilde alleen maar dat het weer normaal zou worden. Van onbekende boer was ik ineens een bezienswaardigheid geworden,’ vertelt hij aan VIVA. ‘Ik werd er paranoïde van.’

Paparazzi
Boer Tom ontving ruim 1.800 brieven van geïnteresseerde vrouwen tijdens zijn deelname aan het KRO-NCRV-programma Boek Zoekt Vrouw. Maar de aandacht van de journalisten haalde al het plezier uit het programma. ‘De paparazzi lagen in de bosjes tegenover mijn huis, reden me achterna, stonden langs de lijn als ik in het weekend voetbal speelde.’

Gevoelens
Hoewel het in eerste instantie niet zijn intentie is geweest om op televisie te komen, is boer Tom toch blij dat hij meegedaan heeft aan het datingprogramma. Want door de coach die hij kreeg tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw, leerde hij te praten over zijn gevoelens.

Vriendin
Pas na de opnames van het programma vond Tom de liefde en ontmoette hij zijn huidige vriendin Marieke. Inmiddels wonen de twee samen.

Bron: Nu.nl, ANP

Lees ook: