Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Boer Geert verkoopt boerderij om romantische reden!

Boer Geert verkoopt boerderij om romantische reden!

Boer Geert verkoopt boerderij om romantische reden!

Boer Geert, de goedlachse deelnemer aan datingprogramma Boer Zoekt Vrouw, heeft zijn boerderij te koop gezet. Daarmee geeft hij zijn leven als aardbeien- en bloemkoolteler op, met als doel vaker naar zijn vriendin in Curacao te kunnen gaan. Sweet!

Van Groningen naar Curacao
Sinds een paar maanden heeft de 65-jarige boer opnieuw de liefde gevonden. Hij verloor zijn hart aan Geertje en de relatie is erg serieus, zo vertelt Boer Geert aan Shownieuws. Zij heeft een huis op Curaçao. Met de 600.000 euro die de boer voor zijn boerderij in het Groningse  Mussel vraagt, wil hij haar zo veel mogelijk gaan opzoeken.

Emigreren
Nederland voorgoed achter zich laten zit er niet in voor Boer Geert “Ik ben een Nederlander, ik ben een Groninger. Ik hou van deze omgeving en van deze weertypes. Dit past bij mij.”

Hetty
De oud-deelnemer van het datingprogramma hield aan zijn deelname een relatie over met Hetty, met wie hij twee jaar samen is geweest. Maar uiteindelijk bleken de twee toch niet zo goed bij elkaar te passen als ze dachten. Boer Geert en Hetty zijn destijds als vrienden uit elkaar gegaan.

Bron: Telegraaf

Lees ook: