Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Boekentip: de prachtige roman ‘9 november’ van Colleen Hover

Boekentip: de prachtige roman ‘9 november’ van Colleen Hover

Boekentip: de prachtige roman ‘9 november’ van Colleen Hover

Vijf jaar. Dezelfde plek. Dezelfde datum. Op basis van dat gegeven schreef bestsellerauteur Colleen Hoover de roman 9 november, die op 6 juni bij uitgeverij Zomer & Keuning verschijnt. 9 november is de zesde in het Nederlands verschenen New Adult van haar hand.

Lees ook: Wat lees jij vanavond? New Adult!

Verhaallijn
9 november
gaat over Fallon. Zij lijdt nog steeds onder de gevolgen van een heftige brand, die haar voor het leven getekend heeft. Op de dag dat ze naar New York verhuist, ontmoet ze Ben. Ze brengen de rest van de dag samen door en op het vliegveld spreken ze af elkaar de komende vijf jaar jaarlijks op deze datum en plek te zullen ontmoeten. Maar is Ben wel eerlijk tegen Fallon?
Over de auteur
Colleen Hoover is de #1 New York Times bestsellerauteur van onder meer Oprecht, Misschien ooit, Onvoorwaardelijk en Sterrenhemel. Colleen Hoover is een klasse apart. Ze is de populairste New Adult-auteur van het moment in Nederland en ver daarbuiten. Colleen Hoover heeft een lyrische schrijfstijl, maar leest razend vlot weg. Haar boeken zijn romantisch, meeslepend en hartverwarmend. Ze houdt zich aan de wetten van de New Adult, maar geeft daar wel haar eigen draai aan – Hoover kopieert niemand, zelfs zichzelf niet. Precies dat bewijst ze wederom met het ijzersterke 9 november.

Veel leesplezier, maar wees gewaarschuwd: de boeken van Colleen Hoover zijn verslavend!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10