Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Blog | opschrijfboekjes

Blog | opschrijfboekjes

Blog | opschrijfboekjes

opschrijfboekjes

Ben je er klaar voor? We hebben een hele leuke webwinkel gevonden waar het hart van iedere creatieveling sneller van gaat kloppen. Opschrijfboekjes is een shop voor stylish Nederland. Geen saaie notebooks en agenda’s meer, maar vanaf nu aantekeningen, schetsen en afspraken maken in boekjes die je het liefst niet eens in je tas zou doen … want daar zijn ze te mooi voor. 

Opschrijfboekjes is opgericht door Barbara. In 2010 studeerde zijn af aan het AMFI in de richting International Design & Styling. Ze is altijd dol geweest op mooie boekjes om aantekeningen te maken of (mode) schetsen te tekenen. Voor haar studie heeft ze ook nog een tijdje in Engeland gewoond en daar gebruiken alle modestudenten inspirerende journals en notitieboeken. “Een hele fijne manier van werken, omdat je al je inspiratie en aantekeningen handig verzamelt in één mooi boek!” Helaas is het aanbod in de Nederlandse winkels klein en saai. Dus toen is Opschrijfboekjes ontstaan.

De notebooks, journals, agenda’s en planners die de webshop aanbiedt zijn vaak moeilijk te krijgen in Nederland. Vooral de Japanse design-merken zijn een fijne aanwinst voor de Nederlandse markt. Ook de bekende namen zoals Peter Pauper Press zijn verkrijgbaar, dus de ontwerpers, tekenaars, style-lovers en schrijvers-in-spé kunnen hun hart ophalen in deze mooie vormgegeven webshop.

Ook de DIY-fanaten moeten zeker eens een kijkje nemen op deze website. Washi tape in álle kleuren met leuke teksten en illustraties. En het mooiste van alles: betaalbare prijzen!

 

boekjes_1boekjes_2 boekjes_3 boekjes_4

Beelden via: Opschrijfboekjes en Trendcollector

 

blog