Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bloemkoolstamppot met gerookte kip

Bloemkoolstamppot met gerookte kip

Thuis & wonen
Bloemkoolstamppot met gerookte kip

Wat eten we vandaag? Bloemkool, maar dan net even anders. Sofie laat je in de video zien hoe je deze heerlijke bloemkoolstamppot met kip maakt. 

Bloemkoolstamppot

Voor 2 personen

Dit heb je nodig

500 g bloemkoolroosjes
scheutje melk
1 tl paprikapoeder
snufje zout en peper
1 tl Provençaalse kruiden
1 kleine ui
zongedroogde tomaten
50 g rucola
1 gerookte kipfilet

Zo maak je het 

Zet een pan water op en kook de bloemkoolroosjes circa 10 minuten. Ondertussen snijd je de zongedroogde tomaatjes, ui en rucola in stukjes. Stamp de gekookte bloemkool met de kruiden en een scheutje melk fijn. Voeg daarna de stukjes ui, zongedroogde tomaatjes en de rucola toe en meng alles door elkaar.

Serveren met plakjes gerookte kipfilet.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, het blog van Sofie

 

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee