Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze bloemenijsjes veroveren Instagram!

Deze bloemenijsjes veroveren Instagram!

Deze bloemenijsjes veroveren Instagram!

Geef toe, een ijsje smaakt altijd naar meer. Wanneer de zon op je bol schijnt, wil je niets liever dan een heerlijk ijsje om even te verfrissen. Dat deze ijsjes ook altijd goed scoren op Instagram is mooi meegenomen. En hoe origineler het ijsje, hoe meer likes, duh!

https://www.instagram.com/p/BGoas63nXu9/

Elk jaar poppen er verschillende trends op in ijsjesland. Zo zagen we al dat flinterdun geschaafde ijs een nieuwe food trend is. Ook zien we nu overal bloemenijsjes opduiken. Nee dit is niet met bloemensmaak (wat we trouwens ook wel zouden willen proberen…), maar het is schepijs dat wordt geserveerd in de vorm van bloemen. Very pretty!

Deze ijsjes zijn too cute en we hoeven niet uit te leggen dat bijna iedereen eerst een foto maakt voor de eerste hap van deze lekkernij. Plots duiken de ijsjes overal op. Dit komt waarschijnlijk door de opening van de Gelato Rosa shops in Budapest, waar ze echte meesters zijn in het maken van deze bloemen.

Maar ook Amorino-ijsjes (te vinden all over Paris) weet wel hoe ze dit lekkers moeten maken. Helaas hebben ze nog geen salons in Nederland, maar we kunnen alvast niet wachten om dit lekkers op vakantie uit te testen.

Lees ook: