Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bizarre beautytrend: lijm als lipstick?!

Bizarre beautytrend: lijm als lipstick?!

Bizarre beautytrend: lijm als lipstick?!

Soms komt er een trend voorbij waar onze oren van gaan klapperen. Deze bizarre beautytrend is daar een goed voorbeeld van. Want beautybloggers kiezen tegenwoordig niet meer voor een lipstick om hun lippen te kleuren, maar zouden daar lijm voor gebruiken. Say what?!

Beautybloggers
Lijm als lipstick, ons niet gezien. Maar twee beautybloggers uit Los Angeles zweren erbij, en beweren dat het dé trend is om een kleurtje op je lippen aan te brengen. De meiden, genaamd Nora Mansour en Ani Esmailian, gebruiken lijm en kleurstof om hun eigen lipstains te maken.

Lipstains
Nog nooit van een lipstain gehoord? Nou, wij ook niet hoor. Het is dus een soort lipgloss, maar veel vloeibaarder en met veel meer pigment. Hierdoor trekt de gloss als het ware in je lippen en ben je urenlang verzekerd van een mooi kleurtje.

Giftige stoffen
Voor het mengsel gebruiken de meiden daarentegen wel een lijmsoort die geen giftige stoffen bevat. Je brengt de lipstain met een klein kwastje aan op je lippen, waarbij je het beste je mond open kunt houden. Hierdoor zou je volgens de twee Amerikaanse dames het mooiste resultaat krijgen. Wanneer de lijm is opgedroogd, trek je het laagje van je lippen en voilà, je lippen hebben een mooi kleurtje!

Bekijk hieronder de video over deze bizarre beauty trend. Leuk om te kijken, maar don’t try this at home. Er bestaan genoeg prachtige glossjes en lipsticks die zónder lijm urenlang mooi blijven!

Lees ook: