Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bizar: de vreemdste hotelverzoeken van deze man werden werkelijkheid en dít is het resultaat!

Bizar: de vreemdste hotelverzoeken van deze man werden werkelijkheid en dít is het resultaat!

Bizar: de vreemdste hotelverzoeken van deze man werden werkelijkheid en dít is het resultaat!

Als je in een hotel overnacht, ben je misschien eens in de verleiding gekomen om roomservice te bellen en allerlei vreemde dingen te bestellen. Een wagen vol donuts en ijsjes bijvoorbeeld. Daad bij het woord voegen is een ander verhaal, maar déze man deed dat wel. En met succes. Bi-zar!

Speciale aanvragen
De 28-jarige Dave deed de meest vreemde verzoekjes aan hotels, en wist niet wat hem overkwam. Bij het boeken van zijn hotelovernachting, besloot hij een vreemde aanvraag te doen door dit in te vullen bij het vakje ‘speciale aanvraag’. Normaal gesproken gebruik je dit voor het aanvragen van bijvoorbeeld een babybedje, maar deze grapjas gooide het over een heel andere boeg.

Drie M&M’s
Dave had nooit verwacht dat zijn aparte requests werkelijkheid zouden worden, maar toen hij zijn hotelkamer binnenkwam, bleek het hotel ze compleet serieus te hebben genomen. Zo vroeg hij om drie losse M&M’s en een ingelijste afbeelding van bacon. En deze stonden gek genoeg gewoon op hem te wachten bij aankomst in de hotelkamer.

Awesome personeel
Na dit succes besloot Dave het nog een tikkeltje aparter te maken, en vroeg hij onder andere om een fort van kussens en een foto van een verklede hond. En wat denk je? Ook dit had het personeel voor hem geregeld. Misschien heeft hij mazzel gehad met awesome hotelpersoneel, maar een ding is zeker: wij vinden dit een briljant verhaal.

Bekijk hieronder de foto’s!

Hoe het allemaal begon

h1

Het eerste verzoekje

h2

Ingelijste bacon

h3

Nog meer bizarre verzoekjes

h5 (1)

Bi-zar!

h6

Ware kunstwerken

h7

Lees ook:

Bron: NMSBL