Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bizar: Nieuwe deodorant heeft de ‘heerlijke’ geur van wijn

Bizar: Nieuwe deodorant heeft de ‘heerlijke’ geur van wijn

Bizar: Nieuwe deodorant heeft de ‘heerlijke’ geur van wijn

We denken bij deodorant vooral aan frisse geuren. Je gebruikt deo immers om je fris te voelen. Het Amerikaanse bedrijf Native heeft er echter andere associaties bij, want het bracht een deodorant met de geur van wijn op de markt. 

Lees ook: Er zijn nu lolly’s die naar je favo wijn smaken!

Ook andere varianten
We krijgen maar geen genoeg van wijn. Rosé-ijsjes, wijnsnoepjes, chardonnnaylolly’s, het houdt niet op. Om op deze trend in te spelen, heeft het Amerikaanse bedrijf Native een deodorant op de markt gebracht die de geur van wijn heeft. Native maakt overigens ook een sangria-deo en een variant die ruikt naar een mimosa (champagne met sinaasappelsap).

Natuurlijk
Waarom je naar deze drankjes zou willen ruiken, is ons een raadsel. Mocht je het echter willen, dan kun je de producten van Native in elk geval met een gerust hart gebruiken. Ze zijn namelijk vrij van parabenen en aluminium en bevatten alleen natuurlijke producten. Je moet er wel even voor naar de Verenigde Staten, want de speciale deo’s zijn voorlopig alleen daar verkrijgbaar.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Metro UK