Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Home Alone’ bestaat deze week dertig (!) jaar: dít bizarre detail is je waarschijnlijk nog nooit opgevallen

‘Home Alone’ bestaat deze week dertig (!) jaar: dít bizarre detail is je waarschijnlijk nog nooit opgevallen

Thuis & wonen
‘Home Alone’ bestaat deze week dertig (!) jaar: dít bizarre detail is je waarschijnlijk nog nooit opgevallen

December, de maand vol feestdagen, staat weer voor de deur en eerlijk is eerlijk: daar hoort ‘Home Alone’ wel een beetje bij. Deze week bestaat de film – houd je vast – alweer dertig (!) jaar, maar de kans is groot dat je één detail al die tijd over het hoofd hebt gezien.

Bizar detail in ‘Home Alone’

Het chaotische familiediner vol Pepsi en pizza’s, de plagerij van grote broer Buzz, het moment dat Kevin erachter komt dat zijn familie weg is… Je zou zeggen dat je Home Alone, de film uit 1990 die inmiddels vast onderdeel is van het jaarlijkse kerstrepertoire, wel uit je hoofd kent. Toch spotte twitteraar Claire Reilly een detail dat je waarschijnlijk nog niet eerder is opgevallen.

All over the place

Detail, detail… Bij detail denk je aan iets kleins en subtiels. Toch is het ‘detail’ van Claire eigenlijk niet te missen. Sterker nog, het is all over the place. De twitteraar buigt zich namelijk over de kerstdecoratie van de familie McAllister. Die blijkt niet alleen héél uitbundig – ze vraagt zich hardop af of de familie met opzet inbrekers wilde lokken – ook betrapt ze de familie op een uitbundig doorgevoerd thema.

De tekst gaat verder onder de tweet.

‘Laten we alles groenrood doen!’

Wie goed kijkt, en dat doet de twitteraar, ziet dat eigenlijk alles is voorzien van de kleurencombinatie groen met rood. Maar dan bedoelen we ook echt ALLES. De kerstversiering, maar ook de keuken, de gang en zelfs de outfit van Kevin. Kijk maar mee, en let vooral op de hilarische bijschriften van de twitteraar:

De gang:

Let wel: de rode kaarsen in de gang met groene muren:

Rood haar met, jawel, een groene telefoon:

Je snapt natuurlijk zelf wel dat inbrekers daar agressief van worden:

Ook Kevin krijgt het in de smiezen…:

Let vooral ook op zijn combinatie pyama-badjas…

En de keuken, ook groenrood!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

De Telegraaf goot het opmerkelijke thema in een filmpje:

Bron: VIVA.nl | Beeld: Giphy

Shoppen is altijd een goed idee