Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > What?! Binnenkort vlieg je in 3 uur naar New York

What?! Binnenkort vlieg je in 3 uur naar New York

What?! Binnenkort vlieg je in 3 uur naar New York

Ja, het is echt zo. Binnenkort vlieg je in 3 uur naar New York, zonder twijfel een van de meest levendige steden ter wereld. Wie ’s avonds graag van het bruisende uitgaansleven geniet, kan zich in the city that never sleeps helemaal laten gaan.

Lees ook: Binnenkort vlieg je eíndelijk een stuk goedkoper naar New York

Een vliegreis naar de Big Apple hoeft binnenkort niet veel tijd meer te kosten. Er komt namelijk een supersonisch vliegtuig aan, waarmee je in drie uur en een kwartier al in New York bent. Dit jaar nog gaat er één de lucht in.

NASA

NASA heeft vliegtuigbouwer Lockheed Martin opdracht gegeven om een supersnel vliegtuig te ontwerpen. Het wordt een modern vliegtuig met een grote cabine waar reizigers veel ruimte hebben.

Prijs

Passagiers zullen hiervoor hetzelfde kwijt zijn als voor een huidig businessclassticket, zo’n 4.500 euro. ‘Met die prijs en zo weinig mensen in een toestel vraag ik me af de kosten worden terugverdiend’, zegt luchtvaarteconoom Hans Heerkens.

New York City

Supersnel naar New York vliegen: het is een droom die voor velen uit gaat komen. The Empire State Building beklimmen, luieren in Central Park, shoppen op 5th Avenue, hipsteradresjes ontdekken in Brooklyn… wij kunnen niet wachten!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: AD | Beeld: Sanoma Beeldbank