Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Binnenkort kan het: in 4 uur én spotgoedkoop treinen naar Londen

Binnenkort kan het: in 4 uur én spotgoedkoop treinen naar Londen

Binnenkort kan het: in 4 uur én spotgoedkoop treinen naar Londen

Londen is en blijft een populaire bestemming voor een stedentrip. Je vindt er de hipste hotspots, kunt er geweldig winkelen én bent dicht bij huis toch even in een heel andere wereld.

Lees ook: What?! Binnenkort vlieg je in 3 uur naar New York

Je mag dan na een uurtje vliegen in de Britse hoofdstad zijn, maar zo’n vliegreis neemt al met al toch best wat tijd in beslag. Je moet bijvoorbeeld toch een paar uur van tevoren op Schiphol zijn. Het grote voordeel is wel dat je er vaak niet veel geld aan uit hoeft te geven.

Maar dat voordeel ga je straks ook hebben als je met een rechtstreekse trein naar Londen gaat. Ja, je hoort het goed: binnen nu en een paar maanden reizen we met een directe trein van Amsterdam naar Londen St. Pancras, voor een prijs die niet hoger komt te liggen dan die van een vliegticket.

Vier uur

De treinreis kost je zo’n vier uurtjes. Klinkt lang in vergelijking met een vliegreis van een uur, maar vergeet niet dat je bij de trein alleen maar hoeft in- en uit te stappen. Lees: geen rijen op het vliegveld, geen douane waar je doorheen moet en geen tijd die je kwijt bent aan de transfer van het vliegveld naar de stad.

Twee treinen

Er zullen twee treinen per dag gaan rijden van Amsterdam naar Londen, met tussenstops in Rotterdam en Brussel. Als er genoeg vraag naar is, komt er wellicht ook nog een tussenstop in Utrecht bij.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts € 10.

Bron: LINDAnieuws | Beeld: iStock