Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zeg lauwe rosé voorgoed tabee! Shop voor een prikkie deze tuinproof bijzettafel met koelfunctie

Zeg lauwe rosé voorgoed tabee! Shop voor een prikkie deze tuinproof bijzettafel met koelfunctie

Zeg lauwe rosé voorgoed tabee! Shop voor een prikkie deze tuinproof bijzettafel met koelfunctie

Het is misschien het ‘duurste’ product dat in de schappen ligt bij de Lidl, maar ó, wat is-ie mooi. De stijlvolle bijzettafel met koelfunctie voor in de tuin sleept jou met gemak deze vakantieloze zomer door.

Nooit meer naar binnen

De Lidl bijzettafel heeft een ‘innovatief design’ en een ‘geïntegreerd ijsvak’. In gewone mensentaal houdt dit in dat onder het tafelblad een mooie, ronde bak zit met een dubbele wand. De ronde bak kun je vullen met ijsblokjes, wijn, bier, fris of zelfs ijsjes. Door de dubbele wand blijft alles lang koel, waardoor je niet steeds hoeft op te staan van je ligbed om naar de keuken te lopen voor een koude versnapering. Hóe lekker?

Tuinparty-proof

Ook handig: de bijzettafel heeft twee standen. Je kunt ‘m instellen op standje ‘staand’, waarbij het tafelblad zo’n 85cm hoog wordt en het koelvak ‘open’ is. Ook is-ie te gebruiken als lage bistrotafel, waarbij het koelvak gesloten en buiten het zicht blijft. Zelf noemt Lidl het de “ideale tafel voor tuinparty’s” (zodra die weer kunnen, uiteraard)en we geven toe, wij zien het idee ook wel zitten. Iemand een verfrissend drankje?

Vooraan in de rij

De Lidl bijzettafel met koelfunctie kost 49,95 euro en is te bestellen via de website van Lidl. Schrijf je in voor een melding over nieuwe voorraad en shop ‘m als eerste zodra-ie beschikbaar komt.

Tekst gaat verder onder foto.

Lees ook:
Cheers! De roséwijn-slushpuppie is het perfecte drankje voor de komende warme dagen

Shop till you drop

We raden je eigenlijk sowieso aan om het tuinassortiment van de supermarktketen in de gaten te houden. Naast de bijzettafel verkopen ze namelijk ook vrolijke outdoortapijten (voor maar 6,99 euro per stuk) en een zeer stylish én makkelijk zonnescherm (slechts 19,99 euro).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: Lidl, iStock