Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Op het puntje van je stoel: dit is de trailer van ‘Big Little Lies’ seizoen 2

Op het puntje van je stoel: dit is de trailer van ‘Big Little Lies’ seizoen 2

Thuis & wonen
Op het puntje van je stoel: dit is de trailer van ‘Big Little Lies’ seizoen 2

Het heeft even mogen duren, maar de trailer van ‘Big Little Lies’ seizoen 2 is ein-de-lijk daar. En da’s niet het enige: de makers van de serie hebben meteen bekendgemaakt wanneer we de nieuwe afleveringen mogen verwachten. Yay!

Dat Meryl Streep zich bij de cast zou voegen, wisten we al. Alleen dat maakte ons al razend enthousiast, maar na het zien van de beelden verlangen we nóg meer naar het nieuwe kijkvoer. Voor als je Big Little Lies nog niet gezien hebt, lees dan vooral niet verder. We willen natuurlijk niet dit pareltje voor je spoilen. Dat zou zonde zijn.

Moeilijk

Goed, nu we je hebben gewaarschuwd, Meryl Streep zal de rol spelen van de moeder van de omgekomen Perry (Alexander Skarsgård). De rest van het kliekje moet natuurlijk een groot geheim bewaren, maar deze last komt steeds zwaarder op hun schouders te liggen.

De waarheid

Zeker nu Meryl in haar rol álles te weten wil komen over de dood van haar zoon. “Mijn zoon is dood”, horen we haar zeggen. “Ik wil weten wat er met hem is gebeurd die avond. Ik wil het je graag vragen, maar ik denk niet dat ik de waarheid krijg, toch?” Spannend!

Lees ook
5 redenen waarom je Big Little Lies zou moeten zien

Vanaf 9 juni (in je agenda ermee!) wordt de serie uitgezonden op HBO in Amerika en hier in ons kikkerlandje kan gekeken worden via Ziggo.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Flair.be | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee