Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuw: Radler-ijs, bier op een stokje

Nieuw: Radler-ijs, bier op een stokje

Nieuw: Radler-ijs, bier op een stokje

Gek op bier én op ijs? Dan hebben we goed nieuws. Bavaria introduceert namelijk Radler Ice Lemon 2.0%. Ja, je leest het goed: een Radler-ijsje!

Lees ook: NOM: deze trend combineert watermeloen én ijs

Het ijsje om mee te proosten bestaat voor 98,3 procent uit Radler-bier. Doordat een natuurlijke vezel is toegevoegd blijven de alcohol en het koolzuur in het ijsje behouden, waardoor het Radler-ijsje een verfrissende structuur én de smaak van Radler heeft. En er is meer goed nieuws: het ijsje bevat slechts 26 calorieën!

Het idee om Radler-ijs te maken ontstond tijdens een innovatieprogrammma van Bavaria. Twee medewerkers – die we heel dankbaar zijn – pitchten hun idee aan de directie: ‘Wat zal er nou nóg verfrissender zijn dan een Bavaria Radler?’ Daarmee was het idee voor de Radler-ijsjes geboren.

Het festival Wish Outdoor heeft aankomend weekend de primeur om het ijsje te verkopen. Deze zomer zal je ‘m op meer festivals en evenementen tegenkomen en later ook in de supermarkt.

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95! 

Lees nu een halfjaar Flair voor 11,- per maand en krijg deze toffe leren crossbody tas van @burkely er grátis bij. Check de link in bio! ☀️#aanbieding #flair #flaironline

A post shared by Tijdschrift Flair (@flair_nl) on