Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > BEVESTIGD: ‘Pitch Perfect 3’ komt uit in december 2017

BEVESTIGD: ‘Pitch Perfect 3’ komt uit in december 2017

BEVESTIGD: ‘Pitch Perfect 3’ komt uit in december 2017

Yes: in december 2017 komt ‘Pitch Perfect’ in de zalen, en daar zijn wij héél erg blij om. Toch hebben we nog meer goed nieuws voor jullie, want een deel van de actrices uit de eerste en tweede film zien we al zeker terug. 

Dat er een derde ‘Pitch Perfect’-film in de maak is, was al een tijdje bekend. Alleen was het niet duidelijk welke Barden Bellas precies zouden terugkeren. Een vervolgfilm zonder de originele cast is nooit helemaal hetzelfde (Hugh Grant, we hebben het over jou) dus wij worden heel blij van dit nieuws.

Leading lady Anna Kendrick is in ieder geval van de partij. Hier was eerst wat onduidelijkheid over, want de actrice had eerst gezegd dat ze niet zou meedoen in de derde film. Naast Anna zien we ook Rebel Wilson terug. Zij had al bekendgemaakt dat ze zou meespelen in een eventueel vervolg en dit nog voor de laatste opnames van de tweede film ingeblikt waren. ‘Pitch Perfect 3’ zonder Fat Amy? Onmogelijk!

Gisteren heeft ook Anna Camp bekendgemaakt dat ze opnieuw in de huid van Aubrey Posen kruipt. Last but not least: ook Hailee Steinfeld en Brittany Snow doen opnieuw mee, en zo zien we dus alle originele acteurs terug in de film.

Lees ook:

Copyright: Sandie Stroobants