Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bevestigd: dít is wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones te zien is

Bevestigd: dít is wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones te zien is

Bevestigd: dít is wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones te zien is

Wie hoopte komende lente – zoals gebruikelijk – op de bank te kunnen ploffen voor een nieuw seizoen Game of Thrones, komt van een koude kermis thuis. Zender HBO heeft namelijk bekendgemaakt wanneer we naar het állerlaatste seizoen van de topserie kunnen gaan kijken en helaas… duurt dat nog even.

Lees ook
Really?! Déze man verstoot Michiel Huisman van troon als ‘knapste man ter wereld’

Even slikken
Het achtste seizoen van GoT zal namelijk pas in 2019 worden uitgezonden, blijkt uit een tweet van HBO. Da’s voor de fans even slikken… Dat het achtste seizoen het laatste zou zijn, was eerder al bekend, maar niemand wist nog wanneer de laatste afleveringen op televisie zouden verschijnen.

Minder, maar langer
In het bericht op Twitter wordt ook duidelijk dat het laatste seizoen, zoals verwacht, inderdaad zes afleveringen zal bevatten. Da’s minder dan we gewend zijn, maar ter compensatie zullen deze afleveringen wel langer duren dan gewoonlijk.

HBO houdt het spannend
Er zijn nog maar weinig mensen die weten wat er in die afleveringen gebeurt: de makers draaien namelijk meerdere scenario’s voor de finale, omdat ze niet willen dat de crew en acteurs weten hoe de serie eindigt en de kans bestaat dat het plot uitlekt. Ook Khaleesi en Jon Snow zullen dus gewoon geduld moeten hebben tot volgend jaar om te zien wat er met hun personage is gebeurd.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Still uit trailer