Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Betaal jij te veel voor je zorgverzekering? Doe de test!

Betaal jij te veel voor je zorgverzekering? Doe de test!

Betaal jij te veel voor je zorgverzekering? Doe de test!

Het nieuwe jaar komt met rasse schreden dichterbij en de maand vol oliebollen, champagne en chocoladeletters is al bijna aangebroken. Leuk en aardig, maar bij het einde van het jaar komt ook allerlei papierwerk kijken. Want ga je wel of niet overstappen naar een andere zorgverzekering?!

Onnodige kosten
Dit is en blijft een lastig vraagstuk, al helemaal als je vreest te veel te betalen voor zorg die je eigenlijk niet nodig hebt. Sta je met je handen in het haar en weet je echt niet meer welke zorgverzekering er het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Dan hebben we goed nieuws. Want met de zorgvergelijker van Flair krijg je snel en doeltreffend antwoord op al deze hersenkrakers.

Zorgvergelijker to the rescue!
Met de handige zorgvergelijker van Flair kun je zonder poespas en binnen een paar minuten helder krijgen welke zorgverzekering bij jou past. Heb je last van je rug en dus zeker een aantal bezoekjes aan de fysiotherapeut in het verschiet? Dan kun je dit simpel aangeven in de zorgvergelijker. Ook als je meer tandzorg nodig verwacht te hebben in 2017, of een nieuwe bril gaan aanschaffen in het nieuwe jaar, kun je dit gemakkelijk aangeven.

Zo helpt Flair je een handje en vind je in no time de best passende zorgverzekering! Maak het jezelf dus gemakkelijker en ga goed verzekerd voor de beste prijs het nieuwe jaar in!

Lees ook: