Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Betaal nooit meer te veel voor je telefoonabonnement met deze handige vergelijkingstool!

Betaal nooit meer te veel voor je telefoonabonnement met deze handige vergelijkingstool!

Betaal nooit meer te veel voor je telefoonabonnement met deze handige vergelijkingstool!

September is budgetmaand bij Flair en daarom geven wij jullie gedurende 4 weken enkele handige tips om op het einde van de maand meer geld over te houden. Zo kon je al berekenen of je niet te veel betaalde voor je energiecontract en gaven we je 6 tips om geld te besparen op je dagelijkse activiteiten. Vandaag nemen we een kijkje in de wondere wereld van de telefoonabonnementen.

Onze smartphones zijn niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. De gemiddelde mens brengt al snel enkele uren per dag door op zijn telefoon. Sms’en, bellen, Whatsappen, online surfen,… we zijn overal en altijd bereikbaar. Maar er hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan vast.

Dataverbruik en beltegoed

Het spreekt voor zich dat niet iedereen gesteld is met hetzelfde telefoonabonnement. Je kan dus best eerst een lijstje maken met wat voor jou belangrijk is en dan pas op zoek gaan naar het gepaste abonnement. Zo kan je bijvoorbeeld opteren voor extra belminuten of voor meer mobiel internet. Door op voorhand goede beslissingen te maken, kan je extra kosten op het einde van de maand vermijden.

En Flair gaat je helpen bij het maken van die juiste beslissing. Via onze handige vergelijkingstool kan je alle telefoonabonnementen met elkaar vergelijken. Kies in het menu het model van je telefoon en de verschillende opties komen tevoorschijn. Zo betaal je nooit meer te veel én kan je extra kosten vermijden!

Lees ook: