Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wulf deelt voor het eerst heftig verhaal over zijn jeugd en raakt kijkers én collega’s ‘Beste Zangers’ recht in hart

Wulf deelt voor het eerst heftig verhaal over zijn jeugd en raakt kijkers én collega’s ‘Beste Zangers’ recht in hart

Thuis & wonen
Wulf deelt voor het eerst heftig verhaal over zijn jeugd en raakt kijkers én collega’s ‘Beste Zangers’ recht in hart

Donderdagavond konden fans zich weer opmaken voor een nieuwe aflevering van ‘Beste Zangers’, dit keer met Wulf (33) in de hoofdrol. Voor hem was dit dé gelegenheid om voor het eerst een aangrijpend verhaal over zijn jeugd te vertellen, wat niet alleen indruk maakte op zijn collega’s naast hem op de bank maar óók op kijkers thuis.

Wulf in ‘Beste Zangers’

In de nieuwste aflevering van Beste Zangers kon Wulf een avondje achterover leunen en genieten van muziek die speciaal voor hem werd gespeeld. De presentatie lag donderdag in handen van Nick Schilder (36), die de zanger tussen de nummers door interviewde.

De tekst gaat verder onder de post.

Moeilijke jeugd

Wanneer Nick naar zijn puberteit vraagt, blijkt dat een pijnlijk onderwerp voor Wulf. “Ik was een verlegen puber, ik heb het niet makkelijk gehad”, begint de zanger zijn verhaal. “Op een gegeven moment werd mijn vader ontslagen, onterecht, en toen ontstond er een financieel gat. Mijn ouders konden uiteindelijk niet meer rondkomen, we zijn toen het huis uit geschopt.”

Hele gezin op straat

Wulf vertelt dat hij en zijn gezin letterlijk op straat kwamen te staan. “Er zijn opvangcentra, maar mijn ouders wilden niet met het hele gezin – ik heb twee broers en een zusje – in een gymzaal slapen”, vervolgt hij. “Gelukkig konden we bij mijn oma terecht. Daar hebben we drie maanden gewoond.”

Weinig spullen

Het gezin kon maar weinig spullen meenemen, want ook die werden in beslag genomen. Dat is iets wat duidelijk zijn sporen heeft achtergelaten bij Wulf. “Je spullen worden in een container gegooid, je mag alleen het belangrijkste verzamelen, alles wat je handen kunnen dragen. Als je ziet hoe dat gaat, de hele inboedel was gewoon kapot. Zo gevoelloos”, aldus de geëmotioneerde zanger. “Mijn ouders zeiden: ze kunnen ons wel uit huis zetten, zolang wij maar bij elkaar zijn.”

Lees ook
Niet alleen Stef Bos zichtbaar geraakt door ‘Papa’ in ‘Beste Zangers’: óók Simon Keizer in tranen

Onder de indruk

Niet alleen zijn collega’s op de bank, maar ook de kijkers van Beste Zangers zijn onder de indruk van dit aangrijpende verhaal. “Wulf, wat ontzettend goed dat dit eindelijk gedeeld wordt… hetzelfde meegemaakt nadat mijn mama overleed en dat heeft mijn hart zo gebroken!”, schrijft iemand. Een ander laat weten: “Thanks Wulf, voor je openheid.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee