Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Beste Zangers’ compleet in de war door duettenuitzending: ‘Zit Stef Bos op het strafbankje?’

Kijkers ‘Beste Zangers’ compleet in de war door duettenuitzending: ‘Zit Stef Bos op het strafbankje?’

Thuis & wonen
Kijkers ‘Beste Zangers’ compleet in de war door duettenuitzending: ‘Zit Stef Bos op het strafbankje?’

Aan al het goeds komt een eind, zo ook aan ‘Beste Zangers’. Donderdagavond was het tijd voor de laatste aflevering van het seizoen, waarin de deelnemers de mooiste duetten ten gehore brachten. Toch was er tijdens de uitzending één vraag die kijkers bezig wist te houden: waarom werd Stef Bos maar niet gekozen?

Laatste aflevering ‘Beste Zangers’

De achtste en tevens laatste aflevering van Beste Zangers zit erop. Voor de laatste keer kwamen de deelnemers van dit seizoen samen met presentatoren Nick Schilder en Simon Keizer om mét elkaar te zingen. En zoals iedere week was ook gisterenavond Twitter weer in de ban van Beste Zangers.

De tekst gaat verder onder de foto.

Hou Vol Hou Vast

Wanneer Suzan en Freek aan de beurt zijn, kiezen ze ervoor om samen met Tabitha – die onlangs met een prachtige buikfoto bekendmaakte in verwachting te zijn – een duet te zingen. Hadden zij ooit kunnen voorspellen dat hun versie van Hou Vol Hou Vast van BLØF in deze tijd precies dé steun kan geven die nodig is?

De tekst gaat verder onder de tweet.

Vaak gekozen

Tabitha wordt nóg een keer gekozen door haar medekandidaten. Ze mag ook samen op het podium om met Wulf de hit Señorita te zingen van Shawn Mendes. Zelf koos ze Milow uit, die op zijn beurt voor Diggy Dex gaat. Samen vertolken ze het nummer Same Love van Macklemore en Ryan Lewis. Het is een bijzonder nummer voor de rapper. “Het is een lied over de liefde tussen twee mannen of vrouwen en dat raakte mij meteen”, vertelt Diggy. “Mijn moeder verliet mijn vader, voor een vrouw. Ik heb dat nooit als vreemd ervaren. Achteraf hoorde ik dat er toch een heleboel vreemde reacties kwamen op die keuze. Dat wil ik toch even benoemen, dat we allemaal wat meer liefde naar elkaar toe moeten geven.”

Lees ook
Prachtige buikfoto: ‘Beste Zangers’-sensatie Tabitha (28) in verwachting van eerste kindje

Stef Bos op het strafbankje?

Diggy Dex kiest vervolgens Suzan & Freek en Miss Montreal gaat voor Milow. Maar kijkers vragen zich daarom af: waarom wordt Stef Bos niet gekozen? “Zit Stef Bos vandaag op het strafbankje?” en “Wat is dit nou joh? Stef Bos! Kies nou een keer Stef Bos!”, is onder meer te lezen op Twitter. Dan is daar eindelijk hét moment: de zanger mag aan de bak. Hij kiest voor Sanne Hans en samen zingen ze Laat Me van Ramses Shaffy. Dat deze vertolking behoorlijk wat indruk maakt op kijkers, moge duidelijk zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Twitter | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee