Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heel Twitter huilt: kijkers ‘Beste Zangers’ onder de indruk van emotionele aflevering voor Sanne Hans

Heel Twitter huilt: kijkers ‘Beste Zangers’ onder de indruk van emotionele aflevering voor Sanne Hans

Thuis & wonen
Heel Twitter huilt: kijkers ‘Beste Zangers’ onder de indruk van emotionele aflevering voor Sanne Hans

‘Beste Zangers’ heeft wederom veel indruk gemaakt op alle kijkers. Want hoewel de stoere Sanne Hans – ook wel bekend als Miss Montreal – normaal vooral van de grappen en grollen is, hield ze het deze aflevering bij geen enkel nummer droog.

Sanne Hans in ‘Beste Zangers’

Toch had de zangeres dat wel al verwacht en roept ze van tevoren gekscherend dat ze om die reden geen make-up op doet. “Het voelt alsof ik jarig ben. Ik merk dat iedereen zo z’n best doet om die ander blij te maken. Normaal dan mensen normaal doen op mijn verjaardag. Dus dit is echt de beste verjaardag ever”, grapt ze nog tegen Nick.

De tekst gaat verder onder de foto.

Tranen

Hoewel er ook echt nog wel ruimte is voor een lach, neemt de traan het toch vooral over tijdens deze uitzending van Beste Zangers. Sanne vertelt openhartig over de scheiding van haar ouders, mindere periodes in haar leven én haar nieuwe liefde. Zo ook bij het nummer Ik hou van mij gezongen door Tabitha. “De eerste keer dat ik dit hoorde, was op een heel raar moment. Een vriendin van mij zei: ‘Je zit nog even met wat dingen, waarom ga je niet eens praten met iemand?’ Dus toen ging ik een keer naar een psycholoog toe en dat was moeilijk, heel moeilijk. Want die vrouw had het meteen door […] en aan het eind van de sessie moest ik met haar dat liedje gaan luisteren. En ik brak gewoon helemaal. Ik heb het nooit meer geluisterd tot ik me weer wat fijner voelde. Elke keer als ik het aan doe, krijg ik weer het gevoel terug van toen. Dat ik er mag zijn.”

De tekst gaat verder onder de video.

Bonaire

Dat het nu weer goed met haar gaat, komt mede door Bonaire. Daar ontmoette ze ook haar huidige vriend: Lex. Ze besloot een kiteles te nemen, maar hij dacht dat de zangeres niet op zou komen dagen, omdat het de vorige avond best laat was geworden. “Dus dat vond ik niet zo leuk. Maar hij kwam uiteindelijk ook toch en ik voelde me zo fijn en veilig.” Op het water sloeg de vonk over voor Sanne Hans. “Ik ging terug naar Nederland en ik dacht wel: dit is allemaal wel heftig […] maar ik doe nu wel de dingen die ik vroeger ook deed. Het voelde alsof ik mezelf weer terugvond en nu leef ik helemaal anders.”

Lees ook
Kijkers ‘Beste Zangers’ onder de indruk: Sanne Hans verrast Diggy Dex én fans met rap

Emotioneel

De aflevering van Beste Zangers was niet alleen voor Sanne heel emotioneel; óók de kijkers thuis hielden het niet droog. Bovendien kan de zangeres rekenen op veel lof op Twitter. “Sanne, stoer wijf met een heel klein, lief, gevoelig hartje. Puur, eerlijk en zo naturel. #bestezangers”, schrijft iemand. Een ander merkt op: “Wat een prachtig kwetsbaar en open mens is @MissMontreal toch. En wat een mooie nummers! Echt genieten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee