Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Beste nieuws ever: er komt een muziekfestival in Disneyland!

Beste nieuws ever: er komt een muziekfestival in Disneyland!

Thuis & wonen
Beste nieuws ever: er komt een muziekfestival in Disneyland!

Alarm! Beeld je eens in dat je kunt dansen op de tunes van je favoriete artiesten, in het gezelschap van allerlei hossende Disneyfiguren. Dat is toch het beste wat je je kunt voorstellen? Goed nieuws. Want deze zomer wordt dat realiteit, tijdens het allereerste muziekfestival in Disneyland Parijs. Woah!

Lees ook: Deze mensen lijken sprekend op Disney-figuren

Disneyland maakte zojuist het nieuws bekend dat het een eigen muziekfestival organiseert, waar maar liefst 100.000 toegangskaartjes voor zijn. Het festival heet Electroland en onder andere artiesten Steve Aoki, NERVO en Franse dj’s Michael Calfan en Richard Orlinski zullen optreden.

Naast de muziek ben je dus ook gewoon in het pretpark. Na het dansen, kun je ’s avonds in alle attracties van Disneyland. Een donker pretpark moet toch wel écht magisch zijn. Electroland vindt plaats op 08 juli 2017 en de prijs voor een kaartje begint vanaf 68 euro. Je tickets kun je hier bestellen. En dat wil je. The dream is real. Yas.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: ELLE, Disneyland Paris

Shoppen is altijd een goed idee