Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Beste combi ooit: de Bossche bol en Limburgse vlaai komen samen

Beste combi ooit: de Bossche bol en Limburgse vlaai komen samen

Thuis & wonen
Beste combi ooit: de Bossche bol en Limburgse vlaai komen samen

Sushi-donuts, koffiecocktails of popcorn met tompoucesmaak: het afgelopen jaar hebben we in de foodwereld veel bijzondere combinaties zien ontstaan. Dankzij een banketbakker in Den Bosch is er nu een nieuwe samenstelling om je vingers bij af te likken: een mix van de Bossche bol en de Limburgse vlaai.

Lees ook: Oké: sushi-cupcakes zijn nu een ding

Los van elkaar zijn ze al om van te watertanden. Laat staan hoe overheerlijk de combinatie van de Bossche bol en de Limburgse vlaai moet zijn. Het nieuwe gebak is een samenwerking tussen banketbakker Jan de Groot – gespecialiseerd in Bossche bollen – en topvlaaienbakker Thijs Broekmans uit Panningen.

Verslagen
Vorige week bleek uit een peiling van Zoover dat de Bossche bol de Limburgse vlaai heeft verslagen als favoriete regionale lekkernij. De vlaai staat nog wel op nummer twee. De bakkers besloten als antwoord de handen ineen te slaan. In de video hieronder zie je dat dat een héél goed idee is geweest.

Staat het water je al in de mond? Helaas is nog niet bekend of de Bosschebollenvlaai daadwerkelijk verkocht zal worden.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Omroep Brabant | Beeld: Shutterstock

Shoppen is altijd een goed idee