Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Best news ever: er bestaat prosecco én wijn-ijs!

Best news ever: er bestaat prosecco én wijn-ijs!

Best news ever: er bestaat prosecco én wijn-ijs!

Net nu de temperaturen zodanig gedaald zijn dat onze winterjassen weer uit te kast getrokken moeten worden, is er een nieuw ijsje om de hoek komen kijken die letterlijk ‘zomer’ schreeuwt. Het gaat om niets minder dan champagne- en prosecco-ijsjes. Heaven!

Winterse taferelen
Met de donkere ochtenden, de avondjes die steeds korter worden en de eerste gelegenheid voor het dragen van je nieuwe handschoenen en sjaal, moet je natuurlijk niet denken aan het eten van ijsjes. Liever eet je warme soepen, drink je chocolademelk met slagroom en eet je bergen met cinnamon buns. En tóch doet ons hart een klein sprongetje bij het horen van deze nieuwe ijssmaken.

Ware hit
De ijsjes lijken erg op de oude vertrouwde Calippo’s, maar komen uit de koker van het Amerikaanse bedrijf POPS. De ijsjes zijn gemaakt van natuurlijke producten, maar bevatten dus wél een flinke scheut alcohol. Naar verluidt zit er zo’n half glas prosecco of wijn verwerkt in ieder ijsje. Niemand minder dan Kate Moss en Gordon Ramsay zijn groot fan, waardoor het briljante booze ice cream een ware hit in Amerika is. Binnenkort kun je ook in Australië genieten van de ijsjes, dus nu maar hopen dat ze volgende zomer ook in Europa te verkrijgen zijn!

Op het Instagramaccount van POPS kwamen we deze quote tegen, die we natuurlijk even met jullie moesten delen. Cheers!

 

Bron: Glamour, Instagram

Lees ook: