Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Best gelezen schoonmaaktips van 2015

Best gelezen schoonmaaktips van 2015

Best gelezen schoonmaaktips van 2015

Alles is fijner als je een beetje hulp hebt. Flair geeft je dagelijks tips hoe je je huis pik en span kunt houden. Om het je nog gemakkelijker te maken, zetten wij de meest gelezen schoonmaaktips van 2015 voor je op een rijtje.

De best gelezen schoonmaaktips van 2015

  • Zo verwijder je gourmetlucht. Fonduen, gourmetten of steengrillen met familie en vrienden is reuzegezellig en vooral erg lekker, maar de blauwe baklucht die nog dagen in huis blijft hangen… hoe kun je die voorkomen?
  • Het strijkijzer schoonmaken doe je zo. Hoe maak je het beste en het snelste de strijkzool van je strijkbout schoon? Flair heeft een aantal tips verzameld voor een blinkend schoon strijkijzer.
  • Ramen lappen doe je zo. Ramen lappen een lastig karweitje? Welnee! Met deze tips en tricks zijn je ramen in no time blinkend streeploos schoon.
  • 5x Wasfouten die jij maakt. Last van witte strepen op je kleding na het wassen? Of ben je al-tijd een sok kwijt? Met deze tips niet meer!
  • Last van vetluis? Maak je wasmachine goed schoon. Ruikt je kleding muf en onfris als je het uit de wasmachine haalt? Grote kans dat je last hebt van vetluis. Gelukkig kun je er ook weer van afkomen, zodat jouw wasgoed weer heerlijk fris wordt!
  • Badkamer schoonmaken, het stappenplan! Een blinkend bad en glanzende kranen: met dit stappenplan heb je vliegensvlug een schone badkamer.
  • Dus dáárom moet je nieuwe kleding altijd wassen. Yes, een nieuwe outfit geshopt die je natuurlijk zo snel mogelijk aan wilt! STOP. Gooi net gekochte kleding eerst in de wasmachine. Waarom? Hierom!
  • Hoe komen die kleine gaatjes in je T-shirt? Mysterieus zijn ze, die kleine gaatjes in je kleding, ter hoogte van je navel. De één roept dat het motten zijn, terwijl de ander de wasmachine de schuld geeft. Maar hoe zit het nu echt met die kleine gaatjes?
  • Hoe vaak was jij je pyjama? Uit recent Brits onderzoek blijkt dat de gemiddelde man zijn pyjama twee weken draagt voor hij in de was gaat. Vrouwen houden hun slaapkleding zelfs zeventien dagen ongewassen aan. En dát kan zorgen voor huidinfecties en blaasontsteking. O jee…
  • Je douchekop ontkalken? Dat doe je zo!  De gaatjes van de douchekop kunnen na verloop van tijd dicht gaan zitten met kalk. Daardoor stroomt hij niet goed meer door en wordt de straal te hard. Het is dan tijd om de douche schoon te maken.

Wat was jouw favoriete artikel van 2015? Laat het ons weten!