Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 30

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 30

Thuis & wonen
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 30

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Shock in BN’er-land: ‘André Hazes zoenend gespot met Nikkie Plessen’

Al vaker draaide de geruchtenmolen rondom de relatie van André Hazes en Monique Westenberg op volle toeren. In april 2018 werden de roddels bevestigd en gingen de twee – vier jaar en een kind verder – een tijdje uit elkaar. Uiteindelijk kwam het stel toch weer samen, maar nu lijkt het opnieuw te wankelen tussen de twee. De zanger zou namelijk wel héél intiem gespot zijn met niemand minder dan Nikkie Plessen.

Andre Nikkie

2. Zo lekker gewoon gebleven: Wim-Lex en Máx shoppen ‘undercover’ in New York

Willem-Alexander en Máxima brachten een bezoekje aan de VS voor een werkbezoek aan de Verenigde Naties. Tussen de werktaken door was er gelukkig ook nog wat wat tijd over voor wat quality time en wat blijkt? De leden van ons koningshuis zijn ook maar gewoon mensen.

willem-alexander maxima new york

3. Wesley Sneijder intiem en zoenend gespot met deze knappe ex-‘GTST’-actrice

Voetballegende Wesley Sneijder (35) heeft zich, nu zijn huwelijk met Yolanthe op de klippen is gelopen, ter afleiding volop in het uitgaansleven gestort. Hij zou een gewilde prooi zijn voor veel vrouwen, maar… de voetballer is mogelijk alweer van de markt.

wesley sneijder gaby blaaser

4. Zien: Manon Meijers deelt wel héél pikante vakantiefoto

Manon Meijers en haar vriend Guus Meeuwis zijn samen op romantische vakantie in het zonovergoten Portugal. Met temperaturen rond de dertig graden, heeft de styliste een passende ‘outfit’ gevonden.

Manon Meijers Guus Meeuwis

5. Jim Bakkum deelt met trots foto van zijn (strakke!) vrouw in bikini

Jim Bakkum geniet momenteel met zijn prachtige gezin van een welverdiende vakantie. Van die ontspannen trip deelt de zanger de nodige kiekjes, waaronder een foto van zijn geliefde Bettina in bikini. En vooral die laatste levert een hoop complimenten op.

Bettina Holwerda Jim Bakkum

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee