Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 28

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 28

Thuis & wonen
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 28

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Wendy van Dijk: ‘Ik voelde me even heel eenzaam en verdrietig’

In het zomernummer van haar tijdschrift Wendy gaat de presentatrice het gesprek aan met Linda de Mol. Hierin laat Van Dijk zich van haar kwetsbare kant zien. Ze geeft toe dat even de paniek toesloeg. “Ben ik niet te vroeg weggegaan?”

2. Nikkie ‘Tutorials’ de Jager showt gewichtsverlies: ‘Ik ben zo trots op m’n lijf!’

Nikkie de Jager is het afgelopen jaar flink wat kilo’s kwijtgeraakt, en daar is ze maar wat trots op. De YouTube-sensatie deelt op Instagram haar indrukwekkende gewichtsverlies.

3. Wat een lijf! Inge de Bruijn showt haar lichaam in bikini

Zwemmen op Olympisch niveau doet ze dan misschien wel niet meer, maar haar strakke lichaam is Inge de Bruijn in elk geval niet kwijt. Het bewijs is een foto die de voormalig sportster heeft gedeeld, en daarmee harkt ze een hoop complimenten binnen.

4. Yolanthe: ‘Soms wist ik niet wat ik moest doen, omdat het zo heftig was’

Yolanthe Cabau heeft geen makkelijke tijd achter de rug. Terwijl ze zelf relatieproblemen heeft met Wesley, moest ze ook nog afreizen naar Thailand voor de presentatie van ‘Temptation Island VIPS’. En dat was vrij heftig, zo biecht ze op.

5. Prins William verrast fans bij paleishek op verjaardag prinses Diana

Een groep fans van de in 1997 omgekomen prinses Diana hield op 1 juli een herdenking voor haar bij Kensington Palace. Haar oudste zoon William vond dit zo’n bijzonder eerbetoon, dat hij besloot hij om met slechts een paar beveiligers een groep fans te begroeten bij het hek van de Kensington Gardens.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee